• 0

Situacija bezbedna: Radnici Slobode vraćaju se na posao

Naneta je ogromna materijalna šteta ovom preduzeću

  • 0
Helikopteri Vojske Srbije, požar,

Foto: Ministarstvo odbrane

U ponedeljak ujutru 410 radnika pirotehnike u kompaniji Sloboda vratiće se na posao, jer su nadležne službe procenile da je situacija bezbedna.

Zaposleni u drugim pogonima koji nisu opasni počeli su da rade u četvrtak.

"Radnici su vraćeni na posao, jer su nadležne službe procenile da je situacija bezbedna, pa će od ponedeljka Sloboda raditi u punom kapacitetu, sa preko 2000 zaposlenih", rekao je za Tanjug predsednik sindikata kompanije Sloboda Draško Milovanković.

On je, takođe, naglasio da je deo ubojitih sredstava dislociran na sigurno, a da remonteri i dalje čiste teren, kako u krugu, tako i u bližoj okolini Slobode.

"Remonteri i dalje rade na terenu, pa bih apelovao na građane koji žive u blizini kompanije da budu oprezni i ne obrađuju svoja polja bez preke potrebe", istakao je Milovanković.

Kompaniju Sloboda u junu su potresle dve snažne detonacije, kada je prvo stradao magacin gotove robe, a potom i barutana. Tom prilikom naneta je ogromna materijalna šteta ovom preduzeću, ali i objektima u neposrednoj blizini.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari