• 0

Počinju pripreme za privrednike: PKS organizuje sastanke za što bolji nastup u Dubaiju

Svetska izložba u Dubaiju održava se pod sloganom: "Povezivanje umova, stvaranje budućnosti"

  • 0
Dubai, prevoz Foto: Pixabay/rojesh55

Povodom predstavljanja privrede Srbije na Svetskoj izložbi "Dubai Expo 2020", Privredna komora Srbije (PKS) će tokom jula organizovati tematske sastanke sa privrednicima radi što bolje organizacije i pripreme domaćih kompanija za učešće na ovoj prestižnoj globalnoj manifestaciji.

Sve neophodne informacije o učešću na ovoj izložbi, koja se održava od 1. oktobra ove do 31. marta sledeće godine, privrednici mogu dobiti na onlajn sastancima koje organizuje komora. Linkovi se nalaze na sajtu PKS, a sastanci se održavaju 16, 19, 21. i 23. jula.

Svetska izložba u Dubaiju održava se pod sloganom: "Povezivanje umova, stvaranje budućnosti", a centralni događaji koji se odnose na predstavljanje naše zemlje, biće organizovani u paviljonu Srbije, koji će se nalaziti u tematskoj celini "mobilnost", navode iz Privredne komore.

Tokom izložbe, privrednici će moći da koriste prostorije PKS, opremljene neophodnom infrastrukturom, u slobodnoj zoni Dubai South gde se izložba i održava.

Privredna komora Dubaija, zadužena za organizaciju privrednih aktivnosti i poslovno umrežavanje sa lokalnim, emiratskim kompanijama, definisala je određene tematske sedmice koje će se održavati tokom šest meseci trajanja izložbe, a obuhvataju sve oblasti: od privrede, preduzetništva, digitalizacije, turizma do obrazovanja i zdravstva. U okviru "Dubai Expo 2020" biće organizovan i veliki broj sajmova.

Video: Ugostitelji izdržali pandemiju zahvaljujući ovom rešenju: Partner koji nam je pomogao da opstanemo

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>