≫ 

Kako izgleda rad u restoranu ovih dana: Duple smene zbog manjka radnika, mogu li veće plate pomoći?

 ≫ 

Lokali u Sjedinjenim Državama nemaju dovoljno osoblja, a poslovi koji su već bili stresni postali su još teži

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Srkimaja
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Srkimaja

    01. avgust 2021 | 07:10

    U NSu samo lokali koji su brinuli o svojim radnicima sad imaju dovoljan broj radnika ovi ostali ispastaju, glavna recenica poslodavaca prosle godine je bila sad mozemo da biramo konobare i kuvare ko hoce hoce..... e to vam se obilo od glavu plus sto su uzimali minimalac od drzave pod izgovorom to je pomoc nama a vi nemate dovoljan broj dnevnica pa se razlika do minimalca vracala ja sam jedan od tih koji nece vise da se bavi ugostiteljstvom a 20 god sam radio kao konobar......

  • Vj

    31. jul 2021 | 21:18

    Mozda su na papiru kuvari bolje placeni ali kad se uracuna baksis konibari zaradjuju daleko vise

  • Клоп

    31. jul 2021 | 21:01

    Код нас ништа није боље...сем те короне која је направила колапс у пословању постоји још неколико а то је да је једна генерација отишла у пензију која је знала свој посао и који су били вредни а сада једноставно не раде више., друго-млади не желе да уписују занате и нема довољно новог кадра, зато нема зидара, пекара, водоинст.,кувара,електричара, паркетара, лимара итд..и треће-земља нам се празни, били смо стара нација а сада смо још старији јер је огроман број младих отишао преко..