Kako izgleda rad u restoranu ovih dana: Duple smene zbog manjka radnika, mogu li veće plate pomoći?

Lokali u Sjedinjenim Državama nemaju dovoljno osoblja, a poslovi koji su već bili stresni postali su još teži

Komentari

 • Srkimaja

  U NSu samo lokali koji su brinuli o svojim radnicima sad imaju dovoljan broj radnika ovi ostali ispastaju, glavna recenica poslodavaca prosle godine je bila sad mozemo da biramo konobare i kuvare ko hoce hoce..... e to vam se obilo od glavu plus sto su uzimali minimalac od drzave pod izgovorom to je pomoc nama a vi nemate dovoljan broj dnevnica pa se razlika do minimalca vracala ja sam jedan od tih koji nece vise da se bavi ugostiteljstvom a 20 god sam radio kao konobar......

  10
  0

  Podelite komentar

  • Thun

   @Srkimaja

   I ja sam pobegla iz tog djavoljeg kruga!15 godina su ne cedili kao limunDosta vise Kuhinja me unistilaUvek gladni para i nezadovoljni Bas mi je drago da nemaju radnike samo mi zao ovih sto sad duplo rade, trebalo bi sad da ih ucenjuju do besvesti!

   3
   0

   Podelite komentar

 • Vj

  Mozda su na papiru kuvari bolje placeni ali kad se uracuna baksis konibari zaradjuju daleko vise

  18
  1

  Podelite komentar

 • Клоп

  Код нас ништа није боље...сем те короне која је направила колапс у пословању постоји још неколико а то је да је једна генерација отишла у пензију која је знала свој посао и који су били вредни а сада једноставно не раде више., друго-млади не желе да уписују занате и нема довољно новог кадра, зато нема зидара, пекара, водоинст.,кувара,електричара, паркетара, лимара итд..и треће-земља нам се празни, били смо стара нација а сада смо још старији јер је огроман број младих отишао преко..

  23
  0

  Podelite komentar

 • nikolas

  PRAVITE RADNE VIZE STRANCIMA KUVARIMA,KONOBARIMA UGOSTITELJSKIM RADNICIMA IZ CELOG SVETA!!!

  9
  0

  Podelite komentar

 • Kako je?Lepo jako

  Radim kao pomocni radnik.Dnevnica 2k.Radimo obroke za firme + obroci za radnike firme gde se nalazimo.To sve u trku i hodu.Pakuj, peri, spremaj, sklanjaj.Sporeti, rostilji, friteze, pecke za hlebove pa vi vidite kako je na ovim temperaturama.

  22
  0

  Podelite komentar

  • Luka

   @Kako je?Lepo jako

   Sta je 2k,zaista ne znam?

   2
   7

   Podelite komentar

  • Mix

   @Kako je?Lepo jako

   Ako neces ti, ima ko xoce. I ja sam po ceo dan sa pacijenyima koji se gushe, krkljaju, placu, nece da uzimaju lekove... i zaradim samo malo vise od tebe sa VIII stepenom. Dakle?

   1
   4

   Podelite komentar