U NSu samo lokali koji su brinuli o svojim radnicima sad imaju dovoljan broj radnika ovi ostali ispastaju, glavna recenica poslodavaca prosle godine je bila sad mozemo da biramo konobare i kuvare ko hoce hoce..... e to vam se obilo od glavu plus sto su uzimali minimalac od drzave pod izgovorom to je pomoc nama a vi nemate dovoljan broj dnevnica pa se razlika do minimalca vracala ja sam jedan od tih koji nece vise da se bavi ugostiteljstvom a 20 god sam radio kao konobar......
I ja sam pobegla iz tog djavoljeg kruga!15 godina su ne cedili kao limunDosta vise Kuhinja me unistilaUvek gladni para i nezadovoljni Bas mi je drago da nemaju radnike samo mi zao ovih sto sad duplo rade, trebalo bi sad da ih ucenjuju do besvesti!
Код нас ништа није боље...сем те короне која је направила колапс у пословању постоји још неколико а то је да је једна генерација отишла у пензију која је знала свој посао и који су били вредни а сада једноставно не раде више., друго-млади не желе да уписују занате и нема довољно новог кадра, зато нема зидара, пекара, водоинст.,кувара,електричара, паркетара, лимара итд..и треће-земља нам се празни, били смо стара нација а сада смо још старији јер је огроман број младих отишао преко..
Radim kao pomocni radnik.Dnevnica 2k.Radimo obroke za firme + obroci za radnike firme gde se nalazimo.To sve u trku i hodu.Pakuj, peri, spremaj, sklanjaj.Sporeti, rostilji, friteze, pecke za hlebove pa vi vidite kako je na ovim temperaturama.
Ako neces ti, ima ko xoce. I ja sam po ceo dan sa pacijenyima koji se gushe, krkljaju, placu, nece da uzimaju lekove... i zaradim samo malo vise od tebe sa VIII stepenom. Dakle?
Srkimaja
U NSu samo lokali koji su brinuli o svojim radnicima sad imaju dovoljan broj radnika ovi ostali ispastaju, glavna recenica poslodavaca prosle godine je bila sad mozemo da biramo konobare i kuvare ko hoce hoce..... e to vam se obilo od glavu plus sto su uzimali minimalac od drzave pod izgovorom to je pomoc nama a vi nemate dovoljan broj dnevnica pa se razlika do minimalca vracala ja sam jedan od tih koji nece vise da se bavi ugostiteljstvom a 20 god sam radio kao konobar......
Podelite komentar
Thun
@Srkimaja
I ja sam pobegla iz tog djavoljeg kruga!15 godina su ne cedili kao limunDosta vise Kuhinja me unistilaUvek gladni para i nezadovoljni Bas mi je drago da nemaju radnike samo mi zao ovih sto sad duplo rade, trebalo bi sad da ih ucenjuju do besvesti!
Podelite komentar
Vj
Mozda su na papiru kuvari bolje placeni ali kad se uracuna baksis konibari zaradjuju daleko vise
Podelite komentar
Клоп
Код нас ништа није боље...сем те короне која је направила колапс у пословању постоји још неколико а то је да је једна генерација отишла у пензију која је знала свој посао и који су били вредни а сада једноставно не раде више., друго-млади не желе да уписују занате и нема довољно новог кадра, зато нема зидара, пекара, водоинст.,кувара,електричара, паркетара, лимара итд..и треће-земља нам се празни, били смо стара нација а сада смо још старији јер је огроман број младих отишао преко..
Podelite komentar
nikolas
PRAVITE RADNE VIZE STRANCIMA KUVARIMA,KONOBARIMA UGOSTITELJSKIM RADNICIMA IZ CELOG SVETA!!!
Podelite komentar
Bas
@nikolas
Mogu doci samo indijci.
Podelite komentar
Kako je?Lepo jako
Radim kao pomocni radnik.Dnevnica 2k.Radimo obroke za firme + obroci za radnike firme gde se nalazimo.To sve u trku i hodu.Pakuj, peri, spremaj, sklanjaj.Sporeti, rostilji, friteze, pecke za hlebove pa vi vidite kako je na ovim temperaturama.
Podelite komentar
Luka
@Kako je?Lepo jako
Sta je 2k,zaista ne znam?
Podelite komentar
Mix
@Kako je?Lepo jako
Ako neces ti, ima ko xoce. I ja sam po ceo dan sa pacijenyima koji se gushe, krkljaju, placu, nece da uzimaju lekove... i zaradim samo malo vise od tebe sa VIII stepenom. Dakle?
Podelite komentar