• 0

Donacija više od milion dinara za Ekonomsku školu u Nišu

Obezbeđena je računarska i druga oprema

  • 0
Donacija ekonomskoj školi

Foto: Promo

Eurobanka je realizovala još jednu donaciju u okviru samostalnog društveno-odgovornog projekta „Škola kao nacrtana za Vas” u Ekonomskoj školi u Nišu. Zahvaljujući sredstvima prikupljenim humanitarnom Mastercard kreditnom karticom „Eurobank Veliko srce",obezbeđena je računarska i druga neophodna oprema u vrednosti od više od 1 milion dinara, za formiranje digitalne učionice.

Zahvaljujući ovoj donaciji poboljšaće se kvalitet online nastave, a učenici različitih obrazovnih profila će imati priliku da dodatno unaprede digitalne veštine.

Pored toga u partnerstvu sa izdavačkom kućom Laguna i knjižarama Delfi Eurobank je za sve učenike Ekonomske škole obezbedila popuste za kupovinu knjiga i gift programa u njihovim knjižarama u Nišu.

„Izuzetno nam je drago što imamo priliku da podržimo Ekonomsku školu u Nišu koja postavlja standarde modernog obrazovanja i čiji đaci postižu značajne uspehe na međunarodnim takmičenjima. Uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, kao i naših klijenata korisnika humanitarne kreditne kartice, ovoj školi smo obezbedili neophodnu opremu u vrednosti od više od milion dinara, koja će poboljšati kvalitet njihovog obrazovanja – izjavila je Slavica Pavlović, predsednik Izvršnog odbora Eurobank.

Računarska oprema za digitalnu učionicu biće od velikog značaja za učenike i profesore Ekonomske škole u Nišu, jer će poboljšati kvalitet rada i učenja, ali i unaprediti digitalna znanja i veštine. Proces digitalizacije veoma je važan kako bismo imali savremeno i kvalitetno obrazovanje” – rekao je pomoćnik ministra prosvete, nauke i tehnološkog razvoja za srednje obrazovanje Miloš Blagojević.

Video: Roboti neće ukrasti poslove, u Srbiji školujemo kadar koji će biti spreman za budućnost

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>