≫ 

Račun 137, a bakšiš veći od 4.000 evra: "Tresla sam se, to je ono o čemu samo čitaš"

 ≫ 

Kako je sve počelo? Američki pevač Doni Valberg je ostavio "dobru" napojnicu, a onda je njegova supruga pokrenula izazov. Na izazov je pristao milijarder Erni Boš

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Maverick
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Andreja

    07. februar 2022 | 16:58

    Svaka čast gospodinu. Bakšiš je znak zahvalnosti,pogotovo ako je u uslugu uložen vidljivi trud radnika. Nemaju svi novca da ostave veliki bakšiš,ostave i po 10rsd ali od srca. A nama,konobarima je to i jedan vid satisfakcije i motivacije za "samo tako nastavi". Moraš voleti taj posao pre svega. Rad sa ljudima nije nimalo lagan,dobra procena je od izuzetnog značaja. Neki ljudi vole kada se na momenat našalite,neki ne,ali je jako važno svakom gostu prići bez favorizacije i sa širokim osmehom i pozitivnom energijom. Ja svoj posao volim i dan,danas. Drago mi je kada znam da sam makar jednom čoveku ulepšala osmehom dan. To je lično zadovoljstvo. No naravno da sam tu i zbog bakšiša jer plate su dosta niske u našem poslu.. Uvela bih samo beneficirani radni staž :)

  • Iggy

    07. februar 2022 | 09:38

    Neostavljam baksis nikad...radi za platu....kao i ja ..pa trebao bi i meni poslodavac premiju da da...

  • Maverick

    06. februar 2022 | 22:11

    Al se bune konobari na pakistančev komentar😁