• 1

Otvoren novi servis: Možete prijaviti sve primedbe vezane za brzu prugu

Brza pruga je 19. marta i zvanično otvorena

  • 1
Aleksandar Vučić, brzi voz, Beograd, Novi Sad Foto: Tanjug/

"Infrastruktura železnice Srbije" otvorila je danas novi servis za građane, koji se odnosi na primedbe i prijavu problema na brzoj pruzi Beograd – Novi Sad, sa ciljem da se održi i očuva najviši kvalitet usluga, uređenost i izgled železničkih objekata, stanje železničke infrastrukture i udobnost i komfor putovanja vozovima brzinom od 200 km/sat, navodi se u saopštenju.

Sa tim ciljem, otvorena je i posebna mejl adresa: brzapruga.primedbe@srbrail.rs

Građani putem ovog mejla mogu da prijave sve probleme na koje su naišli na brzoj pruzi Beograd – Novi Sad, prvenstveno kada je reč o železničkoj infrastrukturi. To podrazumeva izgled i stanje železničkih stanica na brzoj pruzi, kao i novoizgrađenih železničkih objekata u stanicama i duž pruge, kao što su pothodnici, nadvožnjaci, vijadukti, tuneli i slični objekti.

Takođe, možete prijaviti i probleme u vezi sa zaštitnom ogradom duž pruge. I najzad, na ovaj način možete podneti prijavu i zbog ponašanja železničkog osoblja na brzoj pruzi.

Iz "Infrastruktura železnice Srbije" veruju da će se svi skupa potruditi da brza pruga ostane ovakva kakva je i prvog dana: brza i kvalitetna. Ipak, žele da čuju i svaku "informaciju sa terena", ako bude potrebe za tim.

Takođe, kažu da je poželjna i svaka sugestija građana kako da brza pruga Beograd – Novi Sad bude još bolja i kvalitetnija. Država Srbija je, podseća se, u izgradnju pruge za velike brzine uložila oko milijardu dolara

Stručne službe "Infrastrukture železnice Srbije" navode da će sagledati sve prijavljene probleme, primedbe i sugestije - u najkraćem roku, i učiniti sve da oni budu što pre rešeni.

Podsećamo, juče 19. marta, brza pruga je i zvanično otvorena.

Video: Soko spreman za prvu vožnju sa putnicima do Novog Sada

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>