Lakše je naći 20 brend menadžera nego pomoćnog kuvara: "Nema ko da secka luk"
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
xs
Radim u restoranu u Srbiji.Vec 3 meseca nisam prijavljena iako obecavaju.Konobara/ca nema,nema sankera,nema kuvara,nema pomocbih kuvara.Ljudi nema jer nece niko da radi za to sto nude!Samo pumpica za astmu kosta 2500 din a gde je privatan stan,dva skolarca od kojih je jedan maturant!Nemojte da me pitate zasto radim tako!Zato sto jeb** trenutno moram dok se ne snadjwm za bolje.A da radno vreme je od do...
Darko
Svi se zale da su im male plate i da gazde ne plaćaju. Kad sve znate sto i sami ne budete gazde. Nista jednostavnije,ti uzivas a drugi rade za tebe. Jedno je znati jedan posao a sasvim drugi sve to organizovati,ulozi,rizikovati,prodati.... Znam ljude koji su odlicni u svom poslu ali ne mogu sami nista bukvalno da organizuju. E zato radis za drugog
Nemke
Neka neka, poslodavci su mislili da su moćni i da mogu da rade sta hoce, plate male a radis kao rob. Sad se sve to vraca polako!