• 7

Putin o energetskoj krizi: Anglosaksonci nastavljaju da sabotiraju

Predsednik Rusije je tokom svog govora u Kremlju optužio SAD za uništenje energetske strukture Evrope

  • 7

Predsednik Rusije Vladimir Putin optužio je danas Sjedinjene Američke Države da su "uništile energetsku strukturu Evrope".

Putin se danas obratio svetu i najavio aneksiju četiri ukrajinske teritorije i njihovo pripajanje Rusiji.

Tom prilikom je govorio i o Severnom toku i naveo i da "anglosaksonci nastavljaju da sabotiraju".

"Anglosaksoncima više nisu dovoljne ni sankcije, prešli su na diverzije. Neverovatno, ali to je činjenica - rekao je Putin.

Predsednik Rusije ukazao je na to da su Sjedinjene Američke Države mislile da će sankcionim blickrigom protiv Rusije uspeti da dovedu u red ceo svet.

- Organizujući eksplozije na međunarodnim gasnim magistralama 'Severnog toka', koje prolaze dnom Baltičkog mora, praktično su počeli da uništavaju zajedničku evropsku energetsku infrastrukturu - dodao je Putin.

Video: Putin zvanično pripojio četiri ukrajinske teritorije

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    30. septembar 2022 | 18:02

    DEMENTNI JE NAJAVIO UNISTENJE GASOVODA I TO JE DELO AMERA DABI ONI BILI JEDINI SNABDEVACI EU !!! AMERICKI HELIKOPTERI SU NADLETALI TRASU DANIMA!!!

  • BOBA

    30. septembar 2022 | 21:58

    Najveće zlo na ovom svetu su Englezi,tačnije njihova politika koju sprovode dodvoravajući se Americi,sve su oni zakuvali u Ukrajini,1999. godine potpisan sporazum o neširenju NATO ka Rusiji a posle toga primljene sve baltičke zemlje,Litvanija,Estonija,Letonija i ostala samo Ukrajina,prešli su crvenu liniju,hoće da upravljaju celom svetu,a vode ih dementni i nesposobni političari.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>