• 9

"Ćerka na jesen kreće na fakultet": Prvi stan u nagradnoj igri nije mogao da ode u bolje ruke

Srećni dobitnik živi u stanu u šabačkom naselju Trkalište, sa suprugom Zoricom i ćerkom Teodorom

  • 9
Vladan Petrović, stan, uzmi račun i pobedi Foto: Privatna arhiva

U novom ciklusu nagradne igre Uzmi račun i pobedi jednoiposoban stan u Zemunskim kapijama dobio je Vladan Petrović (51) iz Šapca. Od preko 120 računa koje je skenirao vrednu nagradu doneo mu je račun u vrednosti od 660 dinara sa kodom AT553503.

- Supruga Zorica je pazarila 660 dinara u prodavnici Transkom preko puta zgrade u kojoj živimo. Probala je da skenira kod kada se vratila kući, ali iz nekog razloga nije uspela, pa sam ja u aplikaciju uneo brojeve sa računa - objašnjava Vladan.

Srećni dobitnik živi u stanu u šabačkom naselju Trkalište, sa suprugom Zoricom i ćerkom Teodorom u stanu koji mu je kupio otac, a radosnu vest o vrednoj nagradi javila je majka Radinka.

- Nismo gledali uživo izvlačenje, a nakon što je izvučen kod koji sam poslao odmah je telefon počeo da zvoni. Od svih poziva prvo sam se javio majci Radinki. Ubrzo su stigle komšije, brat i snaha i počastili smo se uz kafu i nazdravili domaćom rakijom. Kada se slegne ova euforija proslavićemo kako priliči, u nekom restoranu uz muziku - priča Vladan.

Vladan radi kao pomoćnik vozača kamiona u silosima kompanije "Popović" u Šapcu, a supruga Zorica kao operater u brzoj pošti. Sa dve radničke plate nisu mogli da priušte ćerki Teodori da posle završene srednje ekonomske škole nastavi studije, što je želela, pa se zaposlila kao promoterka.

Nakon što ih je sreča pogledala, ćerka će od jeseni da krene na fakultet jer porodica bar o skupoj kiriji u Beogradu neće morati da brine.

- Ovo je prva nagrada koju smo ikada dobili u igrama na sreću. Igrali smo Loto, Bingo i neke nagradne igre nadajući se da ćemo nešto da dobijemo. Sreća i iznenađenje su time već jer smo kao prvu nagradu dobili stan u Beogradu. Lepo je što i nas iz unutrašnjosti ponekad stigne sreća jer najviše nagrada uvek ostane u Beogradu - kaže Vladan.

Iako su već u prvom kolu osvojili vrednu nagradu, Petrovići nastavljaju da skeniraju račune.

Vladan priznaje da se malo iznervira kada kamera na mobilnom telefonu ne može da očita račun, pa mora da "ubacuje" brojeve. Za to je potrebno malo više vremena, ali u njegovom slučaju se isplatilo i posrećilo.

Video: Nagradna igra Uzmi račun i pobedi od ponoći preko aplikacije

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    29. januar 2023 | 22:27

    Gde su sad ovi sto kukaju kako sve ide beogradjanima? Da li ste procitali negde da se neki Beogradjanin buni i kuka sto je ovaj gospodin dobio stan? Gospodine uzivajte sa porodicom i da cerka zavsi faks i pre roka.❤️ Ana, Beogradjanka.

  • Lazarevac

    29. januar 2023 | 23:13

    Bas mi je drago kad ovakve nagrade odu sirotinji, a ne nekim direktorima , inženjerima, lekarima ili advokatima.

  • Zoran

    30. januar 2023 | 07:22

    Čestitam.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>