• 2

Vreme čitanja: oko 1 min.

Velike crvene čizme kao iz crtaća su vam smešne? Verujte, proizvođač će poslednji da se smeje

Vreme čitanja: oko 1 min.

Velike čizme moraju da imaju veliku cenu, zar ne?

  • 2
Rich The Kid  MSCHF   Big Red Boots velike crvene čizme Foto: ALEXJR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kao što smo nedavno pisali, "The Big Red Boot" obuća je novi trend koji je dizajnirao brend "MSCHF".

I zaista, fotografije na kojima manekenka pozira u ovim čizmama preplavile su internet za tren oka. Ipak, kažu da koliko god vam bile smešne ove čizme koje kao da su izašle iz crtanog filma, kompanija, zbog zarade, je ta koja će poslednja da se smeje.

Veće su od dvolitarske flaše koka-kole i nijanse prezrelog paradajza. Zajedno su teške otprilike koliko i novorođenče, do masivnih 3,5 kilograma.

Ukratko, MSCHF-ove velike crvene čizme su upravo onako kako se reklamira: velike i crvene.

I da, spremne su za prodaju kao nosiva roba. Da bi predstavio čizme, MSCHF je snimio modni editorijal sa manekenkom i uticajnom Sarah Snider. Biće dostupni za kupovinu na stranici MSCHF-a i preko njegove aplikacije. Cena? 350 dolara. Velika čizma zahteva veliku cenu, zar ne?

Ipak, Velike crvene čizme mogu se posmatrati kao veliki eksperiment u medijskoj manipulaciji. Ovo je, na kraju krajeva, kompanija koja je lansirala crveno-crne „Satan Shoes” od 1.018 dolara, koje su dospele na naslove u jer su navodno sadržale kap krvi, što je rezultiralo tužbom Najkija, podseća WSJ.

Rich The Kid  MSCHF   Big Red Boots velike crvene čizme Foto: ALEXJR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

MSCHF nije otkrio koliko parova proizvode, ali je barem jedan pripao zvezdi Oklahoma Siti Tandera Šaiju Gildžiju-Aleksandru, koji je početkom februara krenuo u arenu na utakmicu protiv Lejkersa sa džambo čizmama na nogama.

Pozitivna strana je to se, prema iskustvima onoh koji su ih probali, možete osećati kao lik iz crtanog filma - Super Maria, ili deku iz Štrumfova. Ili pak Miki Maus.

Dok je suosnivač brenda odbio da bude intervjuisan, MSCHF-ovo saopštenje za štampu nudi objašnjenje: „Čizme za dobro razmišljanje!“

Kako se vama dopadaju?

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deki

    18. februar 2023 | 23:28

    Kul moram da ih imam kad idem na splavove. Biću glavni baja. I sve cure će da budu moje

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>