• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Amerikanci izabrali eDiscovery platformu za upravljanje podacima u više oblaka

Vreme čitanja: oko 1 min.

USPS će ojačati svoje regulatorno i parnčiono držanje pomoću Veritas Enterprise Vault, Merge1 i eDiscovery platforme.

  • 0
digitalni online kriminal cyber, podaci, krađa podataka

Foto: Shutterstock

Veritas Technologies, lider u upravljanju podacima u više oblaka, saopštio jeda ga je Američka poštanska služba (USPS) izabrala da pomogne u jačanju svog regulatornog i parničnog držanja kroz modernizaciju usaglašenosti sa podacima i eDiscovery alata korišćenjem Veritas Enterprise Vault, Merge1 i eDiscovery Platform.

Misija USPS-a je da pruži pouzdane, pristupačne i efikasne poštanske i usluge isporuke narodu SAD-a.

“Imamo ponosnu istoriju podrške mnogim federalnim agencijama. Oduševljeni smo i sigurni u našu sposobnost da sada pružimo Američkoj poštanskoj službi i njenom pravnom odeljenju set alata kojima se pojednostavljuje i ubrzava eDiscovery proces, istovremeno smanjujući rizik u svetu koji sve više funkcioniše u više oblaka (multi-cloud)”, rekao je Kevin Jangkvist, potpredsednik američkog javnog sektora u Veritasu.

Enterprise Vault, Merge1 i eDiscovery Platform će poštanskoj službi SAD-a obezbediti robusno automatizovano arhiviranje i zadržavanje podataka u svim njegovim lokalnim i izvorima podataka zasnovanim na oblaku, uključujući alatke za saradnju u oblaku, u kombinaciji sa moćnom mašinom za pretraživanje velikih razmera, vođenih skupovima podataka.

Ugovor je potpisan na tri godine. Uključujući opcije, ima potencijal da se produži na 7 godina sa maksimalnom potencijalnom vrednošću do 70 miliona dolara.

Video: Šta je pokazao startap skener, kakva je naša scena?

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>