• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Više mesta za noge, piće dobrodošlice, besplatan prtljag: Pogodnosti i za putnike koji ne lete često

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kada putnici sakupe 10 pločica, moći će da izaberu neku od pogodnosti

  • 0
Avion kavijar šampanjac Foto: Shutterstock

Avio-kompanija JetBlue najavila je pokretanje svog novog TrueBlue programa lojalnosti, koji je skrojen za korisnike koji ređe lete, ali bi želeli da uživaju u pogodnostima koje kao nagradu dobijaju oni koji često lete.

Ova niskotarifna avio-kompanija rekonstruiše svoj elitni Mozaik sistem lojalnosti, sa kupcima koji mogu da sakupljaju "pločice" kako bi podigli nivoe Mozaika i prikupili više nagrada, omogućavajući putnicima koji samo povremeno lete da uživaju u poboljšanom iskustvu sa JetBlue-om.

Novi TrueBlue program će omogućiti članovima da prate svoj napredak na Mozaik nivoima dok sakupljaju više pločica. Kupci mogu da zarade jednu pločicu za svakih 100 dolara.

Kada sakupe 10 pločica moći će da izaberu neku od pogodnosti i tako za svakih 10 pločica koje zarade dok ne popune Mozaika sa 50 pločica. Među nagradama su pogodnosti kao što su ranije ukrcavanje, besplatno prvo alkoholno piće za svaki let, brži pristup sigurnosnoj proveri na desetinama aerodroma, dupli poeni za odmor, besplatne čekirane torbe i bonus poene za TrueBlue balans člana.

- Kako JetBlue raste, održavamo našu posvećenost isporučivanju inovativnih programa i proizvoda koji našim klijentima pružaju odlične usluge i niske cene, zbog čega smo oduševljeni što smo pokrenuli novi TrueBlue program lojalnosti - rekla je Džejn O'Brajen, direktor JetBlue-a.

Dok putnici napreduju na nivoima Mozaika zarađujući više pločica, otvaraju im se nove pogodnosti. Drugi nivo Mozaika, koji članovi dostižu sa 100 pločica, daje im dodatni prostor za noge, bez dodatnih troškova, kada su takva sedišta dostupna.

Četvrtom i najvišem nivou Mozaika mogu pristupiti članovi sa 250 pločica, koji, između ostalog, dobijaju helikopterske transfere između Menhetna i njujorških aerodroma.

(Telegraf Biznis)

Video: Mesec, nebo, zvezdice i luksuzni ugođaj, a od cene će vam se zavrteti u glavi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>