Teže pronaći kuvara i konobara, nego direktora ili menadžera: Muke ugostitelja u BiH
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Rodjo
Nije tesko nac ako ih platite kako treba, mislim na dobre kuhare i konobare. Placat ih 700 km ili kuhare 900, nema sanse da vise rade za tu platu. Nema vise fore da im kazete odite, mnogi cekaju na birou. Stigla i vama pusiona i vreme je bilo. Dosta robovanja.
Alex
Drago mi da je tako i nadam se da ce biti sve manje "robova" na poslu. Dajte bolje uslove jer ako nema "obicnih" konobara ili kuvara, hotel ne moze da funkcionise.
Ред
У Србији сви желе да буду шефови,директори и председници,ал нико да се ухвати лопате и ашова.