Teže pronaći kuvara i konobara, nego direktora ili menadžera: Muke ugostitelja u BiH

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Ред
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Rodjo

    18. jul 2023 | 16:59

    Nije tesko nac ako ih platite kako treba, mislim na dobre kuhare i konobare. Placat ih 700 km ili kuhare 900, nema sanse da vise rade za tu platu. Nema vise fore da im kazete odite, mnogi cekaju na birou. Stigla i vama pusiona i vreme je bilo. Dosta robovanja.

  • Alex

    18. jul 2023 | 16:39

    Drago mi da je tako i nadam se da ce biti sve manje "robova" na poslu. Dajte bolje uslove jer ako nema "obicnih" konobara ili kuvara, hotel ne moze da funkcionise.

  • Ред

    18. jul 2023 | 16:03

    У Србији сви желе да буду шефови,директори и председници,ал нико да се ухвати лопате и ашова.