Teže pronaći kuvara i konobara, nego direktora ili menadžera: Muke ugostitelja u BiH

Poslodavci ističu kako su se susreli sa velikim brojem ljudi koji su na birou za zapošljavanje, a ustvario ne žele da rade i ne traže posao

Komentari

  • Rodjo

    18. jul 2023 | 16:59

    Nije tesko nac ako ih platite kako treba, mislim na dobre kuhare i konobare. Placat ih 700 km ili kuhare 900, nema sanse da vise rade za tu platu. Nema vise fore da im kazete odite, mnogi cekaju na birou. Stigla i vama pusiona i vreme je bilo. Dosta robovanja.

  • Alex

    18. jul 2023 | 16:39

    Drago mi da je tako i nadam se da ce biti sve manje "robova" na poslu. Dajte bolje uslove jer ako nema "obicnih" konobara ili kuvara, hotel ne moze da funkcionise.

  • Ред

    18. jul 2023 | 16:03

    У Србији сви желе да буду шефови,директори и председници,ал нико да се ухвати лопате и ашова.

  • Narod

    18. jul 2023 | 15:41

    Platite radnike. Dosta ste ih vozali.

    • 18. jul 2023 | 16:24

      Ljudi

      @Narod

      Ako voliš da radiš i da budeš plaćen onda pasoš i pravac zapad,zna se ko je ostao u Srbiji.

  • Yes

    18. jul 2023 | 14:46

    Malo bolje plaćanje i uslovi rada,ne na crno i bez ikakvih osiguranja i da bude stalni a ne sezonski.