Sašimi od svilene bube, kari od cvrčaka: Insekti u jelovnicima jednima su odvratni, drugima delikates

Entomofagija, prehrana insektima, globalno se počela ozbiljno shvatati nakon što su ih proglasili održivim izvorom proteina

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Boža zemunac
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Katarina

    28. jul 2023 | 10:29

    Probala sam pržene skakavce, trebalo mi je malo vremena da me prodje nagon za povraćanjem, zbog toga što žvaćem bubu, ali imaju okus kao da jedeš neku ribu i kokice.

  • Nikolas

    28. jul 2023 | 09:38

    KO JE BIO NA TAJLANDU TAJ JE VIDEO STA SVE ONI JEDU A I NAMA CE OVI TO USKORO SERVIRATI KAD NAM UNISTE LETINU !!! SKAKAVCI IZ FROTEZE BICE DELIKATES!!!

  • Boža zemunac

    28. jul 2023 | 09:35

    Hvala. Ja ipak više perferiram PRAGNJE. Prase i jagnje.