Sašimi od svilene bube, kari od cvrčaka: Insekti u jelovnicima jednima su odvratni, drugima delikates

Entomofagija, prehrana insektima, globalno se počela ozbiljno shvatati nakon što su ih proglasili održivim izvorom proteina

Komentari

  • Katarina

    28. jul 2023 | 10:29

    Probala sam pržene skakavce, trebalo mi je malo vremena da me prodje nagon za povraćanjem, zbog toga što žvaćem bubu, ali imaju okus kao da jedeš neku ribu i kokice.

  • Nikolas

    28. jul 2023 | 09:38

    KO JE BIO NA TAJLANDU TAJ JE VIDEO STA SVE ONI JEDU A I NAMA CE OVI TO USKORO SERVIRATI KAD NAM UNISTE LETINU !!! SKAKAVCI IZ FROTEZE BICE DELIKATES!!!

  • Boža zemunac

    28. jul 2023 | 09:35

    Hvala. Ja ipak više perferiram PRAGNJE. Prase i jagnje.