Sašimi od svilene bube, kari od cvrčaka: Insekti u jelovnicima jednima su odvratni, drugima delikates
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Katarina
Probala sam pržene skakavce, trebalo mi je malo vremena da me prodje nagon za povraćanjem, zbog toga što žvaćem bubu, ali imaju okus kao da jedeš neku ribu i kokice.
Nikolas
KO JE BIO NA TAJLANDU TAJ JE VIDEO STA SVE ONI JEDU A I NAMA CE OVI TO USKORO SERVIRATI KAD NAM UNISTE LETINU !!! SKAKAVCI IZ FROTEZE BICE DELIKATES!!!
Boža zemunac
Hvala. Ja ipak više perferiram PRAGNJE. Prase i jagnje.