• 2
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

U Sava Centru Lidl otvorio svoj novi objekat: Kupce će posebno oduševiti jedna novina

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kupci mogu da očekuju kompletno iskustvo, budući da je prodavnica standardne veličine, a asortiman potpun

  • 2

Simbol Beograda, čuveni Sava Centar, nedavno je obnovljen, a baš tu je svoju novu prodavnicu danas otvorio nemački lanac supermarketa Lidl.

Tim povodom je upriličen i događaj za medije i druge posetioce, a ono što nam je isprva privuklo pažnju jeste posebno dizajniran enterijer prodavnice, kao i specifičan raspored kategorija proizvoda.

Telegraf Biznis je danas bio na licu mesta, a sa vama delimo prve fotografije i snimke sa događaja.

Ono što je specifično za novi Lidlov objekat je činjenica da je on prvi tog tipa u Srbiji. Kad to kažemo, mislimo na to da je otvoren unutar nekog drugog objekta. Naime, opšte je poznato da je svaka Lidlova prodavnica nalik na onu drugu, bilo da je reč o istom ili drugom gradu, ali ova se razlikuje.

Potrošači, svakako, mogu kao i do sada da očekuju kompletno iskustvo u kupovini, budući da je prodavnica u Sava Centru standardne veličine, a asortiman je potpun.

Ono po čemu se novootvoreni Lidl dodatno razlikuje od ostalih, jeste što je uveo potrošačke korpe. Dakle, ako obavljate manji šoping, ne morate da nosite dve, tri stvari u rukama ili da uzimate kolica.

U prijatnoj atmosferi uoči otvaranja, jutros u 8 sati, dobar deo ljudi je već čekao u redu da uđe u novi Lidlov objekat, a kada je deo zaposlenih i zvanično presekao vrpcu - mogli su da uživaju u kupovini. Kasiri su već uveliko bili na svojim pozicijama.

Lidl Sava Centar Prvi potrošač u novoj Lidlovoj prodavnici / Foto: Lidl Srbija

Kako nam je rekla Jasmina Šrndić, rukovodilac Korporativnih komunikacija kompanije Lidl Srbija, na nivou Srbije zaposleno je više od 3.000 ljudi, a svi oni imaju jednake uslove kada je reč o privatnom zdravstvenom osiguranju i mogućnost rada od kuće u određenim sektorima, a kasiri važe za "najbrže" kada govorimo o supermarketima na tržištu.

Osim toga, navodi da je Lidl u Sava Centru drugačiji od ostalih Lidl prodavnica jer su oblik i struktura Sava Centra, kao i činjenica da je ovaj objekat proglašen kulturnim dobrom, iziskivali brojna specifična tehnička rešenja i nestandardni izgled radnje.

Lidl Srbija Foto: Lidl Srbija

- Naši potrošači na Novom Beogradu, kao i svi posetioci Sava Centra, od danas će imati priliku da svoje nabavke obavljaju na još jednoj pristupačnoj lokaciji. Lidl je do sada u svojim prodavnicama u Srbiji uglavnom praktikovao standardna rešenja, a sada imamo drugačiju situaciju gde smo se prilagodili postojećem objektu – visina prodavnice je drugačija, kao i boje. Jedna od zanimljivosti je da će potrošačima, prvi put, na raspolaganju biti i potrošačke korpe, pored kolica na koja su već navikli - izjavila je Jasmina Šrndić.

Otvaranjem nove prodavnice u Beogradu, Lidl timu se pridružilo više od 30 novih kolega, koji će imati petodnevnu radnu nedelju, plaćen svaki minut rada i brojne dodatne beneficije, saopšteno je iz kompanije.

Inače, Lidl Srbija sada broji 68 prodavnica širom zemlje, a konkretno ova nova prodavnica u Sava Centru biće otvorena od 8:00 do 22:00, časa svakog dana u nedelji.

(Telegraf Biznis/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    16. novembar 2023 | 13:38

    Nisu imali nikakve specijalne popuste povodom otvaranja. A i cene im nisu više niže u odnosu na druge radnje.

  • Mirjana

    17. novembar 2023 | 18:04

    Postoji li namera otvaranja Lidl prodavnice u Barajevu. Velika smo opština sa jako malom ponudom prodavnica. Nema salon nameštaja, prodavnica obuće, garderobe lokalni butici i Pepco. Malo više ulaganja u ovu Beogradsku opštinu ne bi bilo na odmet.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>