• 5
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Srpska porodica ostala šokirana jednom stavkom na Adi Ciganliji: "Raspada se, a hteli su da nam naplate"

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ada Ciganlija ima mnogo toga da pruži, i savršeno je utočište za vrele dane, čemu su dokaz i gužve koje cirkulišu tokom celog dana, ali jedno je jasno, ako se nađete na pogrešnom mestu, trošak će iznositi mnogo više, nego na samo par metara od vas

  • 5
ada ciganlija, ležaljka, žena u šoku Foto: Shutterstock, pixabay.com, Vladimir Žujko

Toplo vreme najlepše je provesti kraj vode, a to provereno znaju verni posetioci Ade Ciganlije. Time se vodila i jedna srpska porodica, koja je u želji za uživanjem upravo krenula na "naše more", gde su ih zatekle cene kao da su pod palmama, dok ih je voda jasno vraćala u realnost.

Majka sa dvoje dece stigla je na Adu, a u želji da se što pre smesti kako mališani ne bi bili na suncu, prišla je prvom kafiću koji je u ponudi imao polomljene ležaljke.

- Stavila sam peškire, nije mi smetalo što su polomljene jer smo imali suncobran koji mi je bio preko potreban zbog dece - rekla nam je čitateljka koja je sa nama podelila svoju priču.

Ipak, to što su ležaljke bile polomljene nije značilo i da su besplatne. Konobar je prišao i rekao da je svaka ležaljka po 300 dinara, te da se one plaćaju posebno, bez obzira na piće.

- Rekla sam mu da su polomljene, pa zašto da platim 300 dinara. On mi je samo rekao 'da mogu da platim, ili da pronađem gde mi više odgovara', što sam i uradila - rekla nam je ona.

Potom, usledilo je pravo iznenađenje. Žena je pronašla ležaljke koje su se dobijale besplatno uz piće, a pogled iz kafića bio je savršen, jer je mogla da posmatra situaciju koja se odvijala upravo na mestu sa kojeg je ona otišla.

- Za pola sata sve je bilo popunjeno. Ljudi su uredno plaćali čak i za polomljene ležaljke. Stvarno sam se iznenadila - dodala je ona začuđeno.

Podsetimo, kako smo već pisali, na Maldivima piće ide i do 3 evra, dok su ležaljke besplatne. Za to vreme na Adi Ciganliji samo mesto na plaži iznosi i do 2.000 RSD.

Kako neki čitaoci ne bi stekli pogrešan utisak, Ada Ciganlija ima mnogo toga da pruži, i savršeno je utočište za vrele dane, čemu su dokaz i gužve koje cirkulišu tokom celog dana, ali jedno je jasno, ako se nađete na pogrešnom mestu, trošak će iznositi mnogo više, nego na samo par metara od vas.

(Telegraf Biznis)

Video: Poseta japanske delegacije Comtrade-u

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    9. jul 2024 | 12:55

    Ovo isto kao kad je komsija poceo da koristi deo mog dvorista oko kuce i kad sam ga pitao "sta to radis?" Kaze "pa ti ga svejedno ne koristis". 🤣

  • Mare

    9. jul 2024 | 12:44

    Pozdrav sa suncanog Kipra! Cena lezaljke na svim pkazama 2,5 e po komadu suncobran na svim plazama 2,5 e pi komadu.Dve lezaljke i suncobarn 7,5 eura,pice na plazi pivo veliko toceno 6 eura kokakola 4 kokteli u proseku 12 eura vecera za dvoje sa flasom kiparskog vina od 75dl izmedju 60 i 80 eura.Pa vi i dalje dozvoljavaj te da vas deru po razno raznim adama i crnim gorama

  • Stefan

    9. jul 2024 | 14:26

    Dok je ovaca bice i....

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>