• 3
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Unosili su nam se u lice i smejali": Srpkinja sa detetom preživela scenu na plaži u Olimpik Biču

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Brojni komentari nizali su se ispod objave, a mnogi su poručili da bezobrazluk koji sebi dozvoljavaju zaposleni i vlasnici barova tokom sezone je neverovatan

  • 3
Žena sa detetom na plaži plače Foto-ilustracija: Shutterstock, FAcebook/ "GRČKA - grupa za turiste

Srpkinja po imenu Milana koja trenutno letuje u Grčkoj, tačnije u Olimpik Biču, neprijanu scenu koju je doživela dok je pored nje bio šestogodišnji sin podelila je na društvenim mrežama.

Kako je istakla u fejsbuk grupi"GRČKA - grupa za turiste", ona je želela da odmori pored mora, u blizini jednog bara, ali su joj ubrzo prišli radnici bara koji su zahtevali da se sa sklone svi turisti na "njihovog" dela plaže.

- Olimpik Bič: Izuzetno neprijatno iskustvo neposredno pored ležaljki ovog bara. Sela sam ujutru sa šestogodišnjim detetom na 2 metara od mora, a na više od 2-3 metra udesno od poslednje prazne i skupljene ležaljke ovog bara. Prvo prilazi mladić i tera nas, objašnjavam mu da nismo na "njihovom" delu plaže. On odlazi, dolazi devojka koja nas uporno tera. Odgovorili smo joj isto - napisala je ona.

Tu mukama nije kraj.

- Dolazi i dečko. Opkolili su nas, a on se neprijatno unosi u lice i smeje. Rekla sam da ću pozvati policiju, ona je na to rekla da su tamo njeni prijatelji. Pomerila sam se zbog deteta. Par minuta kasnije ponavlja se isto sa makedonskom porodicom. Inače par ležaljki dnevno ukupno iznese minimum 20 evra, jer bar dve kafe po ležaljci moraju biti popijene kako biste je zadržali, prethodna dva dana smo tako radili. Ležaljke su im inače 80% prazne, jasno je i zbog čega - istakla je ona.

Brojni komentari nizali su se ispod objave, a mnogi su poručili da bezobrazluk koji sebi dozvoljavaju zaposleni i vlasnici barova tokom sezone je neverovatan.

"Da li oni znaju da žive od tih tustista prema kojima se ovako ponašaju", "Van svake pameti", "Da li postoji neko ko može da reguliše ovakvo ponašanje", samo su neki od komentara.

(Telegraf Biznis)

Video: Nebojša Lozo: Naši proizvodi su našli put do svakog kontinenta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mišel

    21. jul 2024 | 14:25

    Idi te u Grčku i dalje,blamirajte se za sve pare,pored naših prirodnih lepota.Samo pičite u hrvatsku,Grčku,crnu goru,sve tamo ćete da doživite,sve što me valja.Samo napred

  • Milicevic Branislava - Markopoulou

    21. jul 2024 | 17:05

    "Nemoj tako Dudice" - pa Grci su nasha braca! - - Hrvati sum nam debelo vise braca, a Crnogorci pa dibidus, ali i njima i ovima bacosima "unicicima Alexandra Makedonskog" koji nisu Makedonci, su evrici, daleko veca braca. Trebali ste ici do policije, ne u toj selendri nego u vecem selu od tog gde ste bili nesto na ...sosos... sigurno bejase, nisam zapamtila bas. Inace smo mi Sloveni Grcima "hondrokefala" - debeloglavci koji ne znaju na shta trose pare. I samo pare ih interesuju! Inace ima kako da prijavite vlastima, ovakve stvari i preko interneta, direktno poiciskim upravama u vecim gradovima.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>