• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tragičan pad milionera iz Hamptonsa: Brandon preminuo nakon što je pronađen bez svesti, imao dug od 17 miliona

Vreme čitanja: oko 1 min.

Njihov život, često prikazivan kao savršena bajka, sada je razotkriven kao borba sa finansijskim teškoćama i neizvesnom budućnošću

  • 0
Candice Miller, Brandon Miller Foto: Mark Sagliocco / Getty images / Profimedia

Brandon Miller, 43-godišnji uspešni ivenstitor za nekretnine, pronađen je bez svesti u garaži svoje vile u Water Millu, koja je procenjena na 8 miliona dolara. Smrt je nastupila 3. jula nakon što je nekoliko dana proveo u bolnici Stony Brook Southampton. Zvaničan uzrok smrti još nije saopšten, ali se sumnja da je došlo do trovanja ugljen-monoksidom, što je donekle potvrđeno alarmom u garaži gde je pronađen.

Kako se navodi, Brandon je bio suočen sa ogromnim dugovima, procenjenim na oko 17 miliona dolara, i suočavao se sa brojnim finansijskim problemima, uključujući tužbe zbog neplaćenih računa i spornog korišćenja investicija, prenosi NYPost.

Njegova supruga, Candice Miller, koja je poznata blogerka i influenserka sa velikim prisustvom na društvenim mrežama, sada je u teškoj situaciji sa dvoje male dece.

Candice i Brandon su živeli u središtu društvenog života Hamptonsa, često pokazujući luksuzan način života na društvenim mrežama. Međutim, ovo je otkrilo skrivene finansijske probleme i duboku krizu koja je pretila njihovoj porodici. Candice je nedavno bila na putovanju po Evropi sa decom kada je Brandon pronađen bez svesti.

Njihov život, često prikazivan kao savršena bajka, sada je razotkriven kao borba sa finansijskim teškoćama i neizvesnom budućnošću. Porodica i prijatelji su u šoku, dok se Candice suočava sa posledicama ovog tragičnog događaja.

(Telegraf Biznis)

Video: Nebojša Lozo: Naši proizvodi su našli put do svakog kontinenta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>