"Brišu buđ s kobasice krpom, pa je premažu uljem, a kupci ih vole": Bivša prodavačica iz Smedereva sve otkrila
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Ja pa Ja
To je sve istina. Ja kad sam radila u trgovini, to smo radili. Operemo toplom vodom, osusimo i premazemo uljem.
Nevidljiva
Prosto sam oduševljena... Koliko nas je alergično na budj, evo ja prva! A sve to jedem, od sad ću izbegavati. Hvala!
Pera mesar
Suhomesnato se zadržava najduže u crevima i potencijalno najintenzivnije izaziva rak debelog creva. Ko normalan još jede te prerađevine.