"Brišu buđ s kobasice krpom, pa je premažu uljem, a kupci ih vole": Bivša prodavačica iz Smedereva sve otkrila

Devojka, koja je radila u prodavnici (28), nam je otkrila kakve se tajne kriju iza polica

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Ja pa Ja

    24. avgust 2024 | 21:31

    To je sve istina. Ja kad sam radila u trgovini, to smo radili. Operemo toplom vodom, osusimo i premazemo uljem.

  • Nevidljiva

    24. avgust 2024 | 16:11

    Prosto sam oduševljena... Koliko nas je alergično na budj, evo ja prva! A sve to jedem, od sad ću izbegavati. Hvala!

  • Pera mesar

    24. avgust 2024 | 09:58

    Suhomesnato se zadržava najduže u crevima i potencijalno najintenzivnije izaziva rak debelog creva. Ko normalan još jede te prerađevine.