Pa to rade i još gore u proizvodnji gde se neupotrebljiv proizvod termički obradi i vrati u kuter,mašinu za mljevenje a onda u proizvodnju.
Ljudi,ništa se ne baca,niiišta!!!!
Kad bi ste svi samo 100 grama! Kupi brate vakumirano celi štapić p ajedi na miru! Nego Vam skupo da date 500 dinara za hranu a za cigare Vam nije puno!
Vakumirano!? Joj Mokasine pa to ti je najgore,to je upakovano u zaštitnu atmosferu i otvoriš i pojedeš a ne znaš šta si pojeo. Kolko sam kulena,budimske,čajne oprao i iseckao. Na tone u firmi u kojoj sam radio.
To se radilo u radnjama i '80-tih i '90-tih,ništa novo,moja drugarica je ribala ubudjalu slaninu četkom i vodom,posle mazala uljem,i kad je moja keva htela sva oduševljena da kupi,ova joj rekla da neuzima,i posle meni objasnila.
U svim marketima tako rade kod privatnika jer svaki manjak u mesari placa radnik odbija mu se od plate ,a ko treba da snosi posledice toga je gazda ,pa šefovi koji porucuju robu koja ne moze da se proda , a u Srbiji ima kompanije koje nece da prihvate povrat i tako ono meso sveze koje dodje ako se ne proda u roku onda posledice snosi prodavac skida mu se sa plate
Ja pa Ja
To je sve istina. Ja kad sam radila u trgovini, to smo radili. Operemo toplom vodom, osusimo i premazemo uljem.
Podelite komentar
Nevidljiva
Prosto sam oduševljena... Koliko nas je alergično na budj, evo ja prva! A sve to jedem, od sad ću izbegavati. Hvala!
Podelite komentar
Pera mesar
Suhomesnato se zadržava najduže u crevima i potencijalno najintenzivnije izaziva rak debelog creva. Ko normalan još jede te prerađevine.
Podelite komentar
Mladen
Pa to rade i još gore u proizvodnji gde se neupotrebljiv proizvod termički obradi i vrati u kuter,mašinu za mljevenje a onda u proizvodnju. Ljudi,ništa se ne baca,niiišta!!!!
Podelite komentar
Miladin
Kad bi ste svi samo 100 grama! Kupi brate vakumirano celi štapić p ajedi na miru! Nego Vam skupo da date 500 dinara za hranu a za cigare Vam nije puno!
Podelite komentar
Mladen
@Miladin
Vakumirano!? Joj Mokasine pa to ti je najgore,to je upakovano u zaštitnu atmosferu i otvoriš i pojedeš a ne znaš šta si pojeo. Kolko sam kulena,budimske,čajne oprao i iseckao. Na tone u firmi u kojoj sam radio.
Podelite komentar
Саласо
@Miladin
Значи свесно си тровао људе, за сваку похвалу!
Podelite komentar
Pa
To se radilo u radnjama i '80-tih i '90-tih,ništa novo,moja drugarica je ribala ubudjalu slaninu četkom i vodom,posle mazala uljem,i kad je moja keva htela sva oduševljena da kupi,ova joj rekla da neuzima,i posle meni objasnila.
Podelite komentar
Danijela Krstic
U svim marketima tako rade kod privatnika jer svaki manjak u mesari placa radnik odbija mu se od plate ,a ko treba da snosi posledice toga je gazda ,pa šefovi koji porucuju robu koja ne moze da se proda , a u Srbiji ima kompanije koje nece da prihvate povrat i tako ono meso sveze koje dodje ako se ne proda u roku onda posledice snosi prodavac skida mu se sa plate
Podelite komentar