• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čuvena holivudska glumica gasi biznis: Posle deset godina stavlja katac na svoje prodavnice luksuznih cipela

V. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Glumičina pasija prema obući bila je jednaka onoj koju je gajila čuvena Keri Bredšo

  • 0
Sara Džesika Parker prodavnica cipela Foto: Shutterstock

Čuvena holivudska glumica Sara Džesika Parker donela je odluku da stavi tačku na svoju kompaniju koja se bavila proizvodnjom cipela.

- Nakon 10 šarenih godina, SJP by Sarah Jessica Parker donela je tešku odluku da zatvori vrata ove jeseni - objavila je kompanija u saopštenju, prema Footwear News-u.

- Tim SJP Collection izražava ogromnu zahvalnost svim svojim vernim kupcima i podržavaocima, kao i svima s kojima su radili - stoji u saopštenju.

SJP by Sarah Jessica Parker Foto: Shutterstock

Poslednji prodajni objekat u Njujorku zatvorio je svoja vrata u nedelju, 25. avgusta, ali će obožavaoci ovog brenda za sada i dalje moći da kupuju onlajn.

Tokom svoje decenije sa sandalama sa kaiševima, sjajnim štiklama i jedinstvenim dizajnima, Sara Džesika Parker otvorila je nekoliko prodavnica u Njujorku otkako je pokrenula svoju marku 2014. godine sa Džordžom Malkemusom, koji je preminuo 2021. godine. Jedna od njenih prodavnica se čak i nalazila niz ulice od stana njene filmske junakinje Keri Bredšo iz čuvene serije Seks i Grad.

Iako Sara Džesika još nije komentarisala zatvaranje svog brenda, obožavaoci su brzo podelili svoje reakcije putem društvenih mreža u kojima su istakli veliko razočarenje, preneo je As Vikli.

(Telegraf Biznis)

Video: Cene goriva biće manje za tri dinara

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>