• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovaj apartman uz more je jeftiniji od garsonjere na Mirijevu: Ima terasu, nema "pukotina", a bude vas talasi

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Blizina ključnih infrastrukturnih tačaka doprinosi atraktivnosti ove nekretnine

  • 0
more, obala Foto: Freepik

Jedan apartman sa prelepim pogledom na more u popularnoj regiji Kalabrija nedavno je ponuđen na prodaju za samo 60.000 evra. Malo je reći da ovaj oglas privlači pažnju svih koji sanjaju o kući na moru. Ova nekretnina se nalazi u Ciro' Marini, primorskom mestu u provinciji Krotone, i predstavlja savršen spoj prirodnih lepota i povoljne cene.

Apartman od 50 kvadratnih metara smešten je na prvom spratu zgrade i nudi pogled na more direktno sa balkona. S obzirom na to da je lociran tik uz obalu, stan omogućava svakodnevno uživanje u talasima i suncu, što ga čini savršenim mestom za letnji odmor ili čak stalni boravak. Pored balkona sa spektakularnim pogledom, stan se sastoji od dnevnog boravka sa kuhinjom, dve spavaće sobe i jednog kupatila.

Blizina ključnih infrastrukturnih tačaka doprinosi atraktivnosti ove nekretnine. Najbliži aerodrom je u Krotonu, udaljen samo 45 km, dok je aerodrom Lamezia Terme na oko 140 km. Ova pogodnost pruža jednostavan pristup za one koji često putuju, čineći ovaj apartman idealnim za vikend begove, porodične odmore ili kao sezonsku investiciju.

Ono što ovu nekretninu čini posebno interesantnom je povoljna cena, koja je retka za ovakvu vrstu imovine uz samu obalu. Prodata je za 60.000 evra, što je prava prilika za ljubitelje Mediterana koji žele da se presele ili investiraju u nekretninu blizu plaže.

Sa prodajom ovog stana, Ciro' Marina nastavlja da privlači pažnju kako domaćih, tako i međunarodnih kupaca, koji su zainteresovani za povoljne prilike na tržištu nekretnina uz italijansku obalu.

(Telegraf Biznis)

Video: Kampanja Čuvarkuća, stvarano u Srbiji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>