• 0
 ≫ 

Novčić zabeležio skok od 13, 5%, da li je ovo novo srebro današnjice?

 ≫ 

Samo u poslednjih 24 sata, litekoin je skočio više od 13, 5 odsto

  • 0

Cena kritpo-novčića litekoina (LTC) porasla je iznad 100 dolara, prvi put za više od nedelju dana, što doprinosi verovatnoći da će on ponovo otići na nekadašnjih 107, 6 dolara, a možda i više.

Peta najveća kripto-valuta na svetu, poznata i kao srebro u svetu digitalnih valuta prešla je psihološki prag od 100 dolara.

Samo u poslednjih 24 sata, litekoin je skočio više od 13, 5 odsto, dok je na primer, bitkoin porastao za 4, 84 odsto. To znači da je zarada od litekoina na tržištu bila veća nego od drugih sredstava.

 

- Moj najveći adut je trenutno LTC - napisao je BitBit jedan od uticajnih tviteraša.

Litekoin je ujedno drugi najveći dobitnik od početka godine.

Podsetimo, litekoin je kreiran 2011. godine, kao alternativa bitkoinu, a funkcioniše na decentralizovanoj mreži blokčejn, samo što, za razliku od bitkoina, može da proizvede blok informacija, koji uključuje enkriptovane podatke, kao i detalje o transakcijama, a na svaka dva minuta, što je četiri puta brže od bitkoina.

"Rudarenje" je prilično brže, zahteva manje energije od bitkoina, a i naknade za transakcije znatno su niže, obično manje od jednog dolara.

(Telegraf Biznis)

VIDEO: Zbogom pameti

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>