• 0

Kompanija Q upravo stigla među 20 najboljih u svetu: Njihov šef nam je otkrio šta planiraju u Srbiji

Njihove kancelarije su poput onih iz snova, onih kojima se hvale svetski IT giganti - sve je podređeno vama

  • 0
Kompanija Q

Foto: Q

Kompanija Q

Foto: Q

Jedna od vodećih svetskih istraživačkih agencija za rangiranje IT kompanija Clutch, svrstala je Hrvatsku IT kompaniju Q, među 20 najboljih "web development" firmi u svetu, među deset najboljih u Evropi, i kao najbolju B2B kompaniju u Hrvatskoj.

- Ponosni smo što je Clutch, kao najpoznatija svetska platforma za rangiranje IT kompanija, prepoznao Q kao jednu od najboljih u Evropi. To je i velika potvrda celom našem timu i podsticaj da projekte na kojima radimo podignemo na još veći nivo, s tim da su već sada devet od deset naših najvećih klijenata vodeće svetske kompanije u svojim industrijama - komentarisao je novo priznanje Q-u predsednik uprave te kompanije Filip Ljubić.

Priznanja prate i, kako ističu, vrhunski rezultati poslovanja i prihodi, koji su za šest "pandemijskih" meseci porasli za više od 50 odsto u odnosu na isti period  prošle godine.

U tom su periodu dodali su i 22 nova klijenta iz osam različitih zemalja, a zaposlili su i 46 novih stručnjaka.

Iz te zagrebačke, svetski priznate IT kompanije napominju i da prestižna platforma za rangiranje IT kompanija Clutch svake godine radi popis najboljih kompanija prema zadovoljstvu klijenata, i to obavljajući analize, kontaktirajući klijente, anketiranjem i drugo, sve kako bi došli do što točnijih rezultata i stavova klijenata o kompaniji s kojom sarađuju.

Kompanija Q ima 150 stalnih zaposlenih stručnjaka, a pruža usluge i rešenja koja pokrivaju sve faze životnog ciklusa digitalnih proizvoda. Klijenti su iz 20 zemalja i raznim industrija, a ima kancelarije širom sveta.

U razgovoru za Telegraf Biznis,  osnivač kompanije Q, Filip Ljubić govorio j o tome kako su nastali i tako se brzo razvili, a otkrio nam i na kojim fenomenalnim svetskim projektima rade. U Srbiji već u startu tražili 20 developera, a u idućoj fazi planiraju da otvore i kancelariju.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>