• 0

Završen jubilarni 25. EDIT!

Još jedno izdanje poznate letnje škole programiranja, koju organizuje kompanija Comtrade, uspešno je privedeno kraju. Pogledajte kako je sve izgledalo!

  • 0

Posle cele nedelje druženja, učenja novih veština i rada na najzanimljivijim projektima u internacionalnim timovima, završen je još jedan EDIT!

Studenti informacionih tehnologija i srodnih disciplina iz Bosne i Hercegovine, Slovenije i Srbije još jednom su pokazali svoju inovativnost i kreativnost pri rešavanju zadataka, a mentori i svi uključeni u organizaciju ovogodišnjeg programa ocenili su kako se, sa ovakvim mladim nadama, budućnost regionalne IT scene ne dovodi u pitanje.

Svi EDIT studenti su se pažljivo i sa punom koncentracijom posvetili zadatim projektima, zauzvrat dobijajući korisne savete koji će im sigurno pomoći da uspešno započnu željenu IT karijeru. EDIT je bio fokusiran na učenje novih profesionalnih veština, ali i organizovan tako da studentima pruži kompletno iskustvo uz različite dodatne radionice, druženja i tim bildinge. U Srbiji i Sloveniji su se ova dešavanja održavala uživo, dok će učesnici iz Bosne i Hercegovine biti pozvani čim epidemiološka situacija to dozvoli.

Ove godine, pobednička ekipa radila je pod mentorstvom Adija Šarčevića, a njeni članovi su bili Amila Laković, Amer Đino, Adis Šehović, Anže Gorjan Novak, Marija Marković, Jelena Jeremić i Cvijetin Mlaženović.

U komisiji koja je odlučivala o pobedničkom timu bili su Marko Brkušanin, Senior Lead Engineer, Alan Dugan (Allan Duggan), Senior Architect iz kompanije Hewlett Packard Enterprise i Pero Hriberšek, VP of Operation, CT360, koji je osmislio ovogodišnju EDIT temu: efikasno nadgledanje složene IT infrastrukture.

Sve aktuelne informacije i vesti o ovom programu možete pratiti i na sajtu edit.world, kao i društvenim mrežama: Instagram, Facebook, YouTube.

Kako biste iskusili deo atmosfere sa ovogodišnjeg druženja i radionica, kao i čuli utiske polaznika, pogledajte naš video na početku teksta!

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>