• 1

Plava kvačica je spremna: Sutra kreće naplata servisa, a ko im ajfon - plaćaće skuplje

Nova verzija će dozvoliti korisnicima da edituju tvitove, postavljaju video sminke kvaliteta 1080p (ful HD) i dobiju plavu oznaku da je u pitanju verifikovan nalog

  • 1
twitter blue Foto: shutterstock.com

Pre nekoliko dana smo pisali da bi Tviter mogao da poveća cenu tzv. plave kvačice (Twitter Blue) - sa 7,99 dolara na 11 dolara, ali samo ako se plaća preko aplikacije za ajfon uređaje.

Mask se nije oglasio o tom pitanju, ali je u seriji tvitova prošle nedelje naveo različite pritužbe na račun Epla, uključujući naknadu od 30% koju proizvođač ajfona naplaćuje programerima softvera za kupovinu u aplikaciji.

Prema današnjem pisanju Rojtersa, Tviter će sutra, 12. decembra, ponovo pokrenuti obnovljenu verziju svoje pretplatničke usluge "Twitter Blue", a cena će, ipak, biti nešto veća za korisnike Epl uređaja, saopštila je američka kompanija.

Nova verzija će dozvoliti korisnicima da edituju tvitove, postavljaju video sminke kvaliteta 1080p (ful HD) i dobiju plavu oznaku da je u pitanju verifikovan nalog, prenela je britanska agencija.

Tviter još uvek nije objasnio zašto je korisnicima Eplovih uređaja nametnuo veću cenu nego ostalima, ali bilo je pojedinih medijskih izveštavanja da je društvena mreža tražila načine za kompenzaciju naknade koja se naplaćuju u Apple Store-u.

Video: Evo kako da uštedite internet na putu ako koristite Google Maps navigaciju

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vitez Koja

    11. decembar 2022 | 09:54

    I to me zabole.Nemam ni iphone, a nemam ni Twitter i tako će i da ostane, jer obe stvari su za mene velika budalaština, odnosno veliko besciljno gubljenje para i vremena.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>