• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mask predstavio novog izvršnog direktora Tvitera: Zapanjiće vas kako izgleda

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Pretpostavljam da je on jedini bio dovoljno lud da prihvati posao", glasi jedan komentar ispod posta na Tviteru

  • 0
756154475 Karim SAHIB / AFP / Profimedia

Iako je milijarder i vlasnik Tvitera, Ilon Mask, nedavno rekao kako planira da se povuče sa mesta izvršnog direktora - kada nađe adekvatnu osobu da ga zameni, to ga ne sprečava da nas u ovom momentu zasmejava i intrigira.

Naime, dobro poznat po britkom jeziku, humoru i kontroverznim objavama, Amerikanac je, govoreći preko video-linka na samitu u Dubaiju, podelio seriju tvitova sa fotografijom psa u odelu, na kojem piše "CEO", odnosno "izvršni direktor".

Mask je napisao: "Novi izvršni direktor Tvitera je divan. Mnogo bolji od onog drugog lika".

Naravno da je ovaj njegov post, kao i svi prethodni, izazvao lavinu komentara na mreži, a pominjanje psa Flokija možemo povezati i sa Maskovom ljubavlju prema šaljivoj kriptovaluti - dodžkoin.

Na fotografiji koja kruži internetom prikazan je pas koji sedi u fotelji, a na stolu ispred njega je hrpa papira sa logoom kompanije, dok je u polju za potpis - otisak šape.

Ispod se jasno vidi i njegovo ime - Floki.

Jedan od simpatičnih komentara na ovaj Maskov post glasi: "Pretpostavljam da je on jedini bio dovoljno lud da prihvati posao".

Mask je takođe rekao da je pas "odličan sa brojevima", kao i da je "savršen za ovaj posao", a uz sve to je dodao emodži vatre.

Video: Probali smo Starlink u Srbiji, Maskov sistem za besplatan internet o kojem trenutno svet bruji

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>