• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Moguće gužve na aerodromu Nikola Tesla zbog današnje zabrane točenja goriva

Vreme čitanja: oko 1 min.

Aktuelna zabrana proglašena je u 15:46 časova i prema trenutnim informacijama trajaće do 18 časova

  • 0
Aerodrom Nikola Tesla Luka Filipović/Aerodrom Nikola Tesla

Zbog današnje duge zabrane točenja goriva na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" usled nepovoljnih vremenskih uslova, kao i posledičnog gubljenja aerodromskih slotova, može doći do uticaja na saobraćaj srpske nacionalne avio-kompanije tokom večeri i noći.

Aktuelna zabrana proglašena je u 15:46 časova i prema trenutnim informacijama trajaće do 18 časova. Ta duga zabrana, posledično bi mogla uticati na saobraćaj Er Srbije i u jutarnjem talasu.

Nadležne službe nacionalne avio-kompanije preduzimaju sve što je u njihovoj moći da se očuva redovnost saobraćaja, u skladu sa planiranim redom letenja, i da zbrinu sve putnike čiji će letovi eventualno kasniti ili biti otkazani. Svi putnici koji izgube svoje konekcije biće preusmereni na druge odgovarajuće letove.

Za više informacija, putnici se mogu obratiti Kontakt centru Er Srbije na 0800 111 528 iz Srbije, na +381 11 311 21 23 iz inostranstva, posetiti airserbia.com ili stranice Er Srbije na društvenim medijima.

Bezbednost putnika i članova posade je najvažniji prioritet za Er Srbiju.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>