• 0

Srbija ima 120.000 programera: U susret važnom okupljanju "BIZIT Re:Start"

Glavna tema BIZIT-a je digitalna transformacija

  • 0
it

Foto: shutterstock.com

Konferencija BIZIT Re:Start 23 održaće se 9. i 10. novembra u hotelu Crowne Plaza u Beogradu i okupiće više od 50 predavača, kao i vrhunske stručnjake iz vodećih kompanija iz sektora informaciono-komunikacionih tehnologija (IKT).

Glavna tema BIZIT-a je digitalna transformacija, a program je namenjen izvršnim direktorima, poslovnim rukovodiocima i preduzetnicima, te osobama koje ulažu u lični razvoj i unapređenje poslovnih kompetencija.

U dvodnevnom programu, kroz niz predavanja, panel diskusija i radionica, prisutni će moći da se upoznaju sa trendovima i da dobiju recept za njihovu primenu.

Trendovi o kojima će biti reči su dalji rast Cloud servisa, IoT i AI tehnologije i 5G, autonomna i električna vozila, zatim pametne kuće i gradovi, onlajn korišćenje javnih servisa, automatizacija i robotizacija, hibridni model rada, digitalizacija novca i vraćanje znanja na mesto "ispred svega i iznad svih", navodi se na sajtu BIZIT-a.

Podsećamo vas i da je danas Međunarodni dan programera. Prema poslednjim podacima, u Srbiji je zaposleno oko 120.000 ovih stručnjaka, a broj svakodnevno raste.

U Evropi ih je više od 5 miliona.

Video: Evo kako da uštedite internet na putu ako koristite Google Maps navigaciju

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>