• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Tesla danas na Međunarodnom KGH kongresu: Za 10 godina je pređen put od Srbije do čak 36 država

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Brend Tesla od 6. decembra po prvi put prisutan na 54. Međunarodnom KGH kongresu u Beogradu

  • 0
Tesla tehnologija Foto: Telegraf.rs

Domaći tehnološki brend Tesla je od 6. decembra po prvi put prisutan na 54. Međunarodnom KGH kongresu, sa fokusom na asortiman iz domena klimatizacije, grejanja i hlađenja, o čemu je bilo reči i na nedavno održanom C&R sajmu u Madridu.

HVAC (Heating, Ventilation and Air Conditioning) sektor je, inače, jedan od najbrže rastućih danas, sa generisanih 44,5 milijardi dolara u 2022. godini, a Tesla svojim asortimanom uspešno prati i odgovara na zahteve tržišta, uz praćenje globalnih i lokalnih trendova.

Sa više od 300 partnera, Tesla brend je i pre nekoliko dana, u Comtrade tehnološkom kampusu, prikazao svoje rastuće globalno prisustvo i predanost domaćem tržištu na Partner Meeting događaju, gde su se okupili gosti iz čitavog regiona.

Kako je danas u toku svoje prezentacije u okviru KGH Kongresa istakao Milan Radić, direktor portfolija brenda Tesla, fokus brenda u ovom segmentu je ponuda visokoefikasnih toplotnih pumpi i multi split sistema.

- Ovo je naš prvi nastup na Sajmu, a pre svega bih rekao da brend Tesla posluje u okviru kompanije Comtrade, koja osim što se bavi potrošačkom elektronikom i izradom softverskih rešenja, mnogo ulaže i u obrazovanje. Tesla kao brend deli misiju sa čuvenim Nikolom Teslom, u kojoj tehnologija treba da bude dostupna svakom čoveku - naveo je Radić u nastavku izlaganja.

Jedan od poslovnih principa Tesle jesu održive biznis prakse.

Radić kaže da je brend Tesla trenutno prisutan na 36 tržišta.

- Imamo odličnu logističku podršku, kao i zaokruženi ciklus poslovanja, a to znači da nadgledamo ceo proces kreiranja uređaja; naš marketing tim i kolege iz razvoja zajedno stvaraju i sarađuju sa fabrikama, i to nas izdvaja od konkurencije - istakao je Radić.

Asortiman

Treba istaći da brend Tesla kreira proizvode koji su u skladu sa aktuelnim, naprednim standardima, sa fokusom na kvalitet tako da istovremeno zadovoljavaju i najzahtevnije potrebe potrošača.

U budućnosti, biće sve više Tesla A+++ uređaja, najavio je Radić.

Međunarodni kongres traje još sutra, a ulaz je besplatan za sve posetioce.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>