• 1
 ≫ 

On ima 24 godine, partija sa Rijanom i Belom Hadid, a upravo je postao milijarder

 ≫ 

Erik Ce, koji je nedavno diplomirao na Univerzitetu Pensilvanija pri prestižnoj Vatron školi za finansije, dobio je u utorak 3,88 milijardi dolara u akcijama u kompaniji njegove porodice

  • 1
Ce i Rijana

Foto: Instagram/erictse0816

On ima 24 godine. Ide na žurke sa Rijanom i Belom Hadid i gleda utakmice sa Jao Mingom. I da, ove nedelje je postao milijarder.

Erik Ce, koji je nedavno diplomirao na Univerzitetu Pensilvanija pri prestižnoj Vatron školi za finansije, dobio je u utorak 3,88 milijardi dolara u akcijama u kompaniji njegove porodice.

Njegovi roditelji su izvršni direktori kompanije "Sino Biopharmaceutical Limited", a u utorak su svom sinu dodelili petinu ukupnih akcija, navela je kompanija u saopštenju.

Ce, koji je iz Hongkonga, je najnoviji član "kluba azijskih milijardera", ipak ne želi da učestvuje u rangiranju bogatstava.

 
 
 
View this post on Instagram

🙈#bellahadid #venice #2017 @bellahadidA post shared by Eric Sy Tse (@erictse0816) on

 

Dalke, ono što ovaj mladić želi, je da ostane "u senci". Međutim, njegov Instagram profil govori drugačije, te se vidi da se sa poznatim "facama" družio i mnogo pre nego što je zvanično postao milijarder, piše CNN.

Snoubording u Japanu, parasejling na Tajlandu, plivanje sa delfinima na Bahamima, a u pauzama žurke sa Rijanom i Belom Hadid. Život ovog mladića je i te kako uzbudljiv.

To i ne čudi, s obzirom na to koliko je njegova porodica cenjena. Njegov otac Ce Ping prethodno je bio član Kineske narodne političke konsultativne konferencije, najvišeg političkog savetodavnog tela u zemlji. Na 70. godišnjicu osnivanja Narodne Republike Kine, 1. oktobra, prisustvovao je proslavama u Pekingu.

 
 
 
View this post on Instagram

#最萌身高差 #withthegiant #姚明 #YaoMingA post shared by Eric Sy Tse (@erictse0816) on

 

U saopštenju kompanije se navodi da su deonice prebačene na mladog Erika kako bi "unapredili upravljanje i nasledstvo porodičnog bogatstva".

Ce je deo novog talasa bogastva u Kini. Lista bogatih koja je objavljena ovog meseca pokazala je da, iako je kinesko bogatstvo koncentrisano u rukama tehnoloških preduzetnika, farmaceutski moćnici, poput onih u Ceovoj porodici, izbijaju na površonu. Upravo oni čine 8 odsto liste bogatih u Kini, dvostruko više nego pre 10 godina. Takođe, prvi put je broj bogatih Kineza prestigao broj bogatih Amerikanaca.

Video: Da nije možda previše?! Ovako bahata deca bogataša proslavljaju Božić

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>