• 0
 ≫ 

Kao iz filma: Voditelj je slučajnu prolaznicu zamolio da zapeva, a onda je njena karijera sevnula

 ≫ 

Šarlot Ouberi je trčala kroz London Tube da uhvati metro, kada je presreo Kevin Frešvoter, koji snima zanimljive video-klipove, odnosno traži od prolaznika da završe pesmu koju on započne

  • 0

Foto: Print Screen / Instagram Charlotte Awbery

Šarlot Ouberi se jednostavno našla na pravom mestu, u pravo vreme. Do juče je pevala na proslavama i svadbama, mahom u Londonu, a onda je preko noći postala internet zvezda, jer je maestralno otpevala pesmu "Shallow", iz filma "Zvezda je rođena".

Kevin Frešvoter presreće ljude po gradu i traži od njih da završe pesmu koju on započne. Kada je sreo Šarlot, koja nasmejana, ali u žurbi ide prema metrou, nije ni slutio epilog. Ona, iako ima godine i godine iskustva u pevanju, budući da radi na zabavama i svadbama, krenula je stidljivo da peva hit "Shallow", a onda se skroz opustila.

Kada kažemo da je neko "postao zvezda preko noći" - upravo na ovo mislimo. A simbolično je i to što je Frešvoter ovu simpatičnu Britanku zamolio da otpeva numeru baš iz filma "Zvezda je rođena".

Naravno, prvi rezultati njenog vrtoglavog uspeha vidljivi su na internetu: do pre nekoliko dana je imala oko 7.000 pratilaca na Instagramu, a sada ih ima 540.000! Osim toga, ovaj klip je na Fejsbuk nalogu Kevina Frešvotera videlo više 30 miliona ljudi. 

Zanimljiva priča sasvim zasluženo je dovela do toga da skromnu Šarlot Ouberi u svom studiju ugosti i čuvena Elen Dedženeres. Ali, sve ovo je tek početak.

Video: Beskućnica pokidala Pučinijevu ariju a sada će se i njen život promeniti iz korena!

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>