• 0

Zaposleni kažu da je privilegija raditi u ovih 10 kompanija u 2021. godini

Radno okruženje posebno sada dobija na važnosti, nakon burne godine obeležene kovidom-19 i stresova koje je doneo

  • 0
kancelarija, posao

Foto: Unsplash

Najbolja ocena koju poslodavac može da dobije jeste sud zaposlenih, tačnije, njihova preporuka drugima: lepe reči o kompaniji, zadovoljstvo platom, beneficijama, uslovima rada.

Zaposleni iz SAD su glasali i istakli oko 100 najboljih kompanija za rad u toj zemlji, a među njima su svoje mesto pronašle i one najuspešnije.

Ocenu 4,5 imaju Google, Delta Air Lines, Microsoft, dok su ocenu 4,4 dobili Facebook, LinkedIn, Salesforce, Zoom Video Communications.

Istu ocenu nose i Mastercard, Apple, dok je Pfizer ocenjen sa 4,3. To je prvih 10 kompanija, od onih najpoznatijih, u kojima bi zaposleni rado razvijali svoju karijeru.

Zanimljivo je da je Gugl ostao pri vrhu, iako se ovih dana podiže pompa oko njegovog načina poslovanja. Naime, sindikat kompanije je sve veći, radnici se bune, dok poslodavac nadzire mejlove i traži "krticu".

Isto tako, interesantno je to da se Apple nije našao ni blizu vrha (zauzeo je 31. poziciju), pretekle su ga neke manje firme, ali je i dalje svakako poželjno radno okruženje.

Nakon ovih 10 mesta nalaze se giganti kao što su Hilton, NIKE, Walt Disney Company, PayPal, Procter & Gamble, American Express, Slack, Marriott International, T-Mobile.

Video: Deset atipičnih zanimanja za žene: Od kamiondžijke do detektivke

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>