Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Gbear
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Bez straha

    11. septembar 2021 | 14:31

    37 god radnog staža, 6 različitih radnih mesta a u ponedeljak stupam na sedmo radno mesto, ogromno iskustvo, više znanja i poznavanja što ljudi što različitih poslova, savetujem ko može da radi isto jer je mnogo bolje nego biti na jednom mestu raditi jedno te isto i u istom okruženju jer postaje monotono i nije dobro ni za psihu ni za opšte zdravlje. Nema čega da se bojiš samo napred i vera u sebe da to možeš i da si sposoban.

  • Bunar

    11. septembar 2021 | 14:02

    Nije to loše.Kuvar koji promeni više restorana i hotela je u dobroj poziciji. Zašto? Jer skuplja znanje. Pre ce se zaposliti kuvar,koji je promenio par restorana nego li kuvar koji je radio na jednom mestu. Normalno ima tu poneki put i nemogućnosti napredovanja jer se neko zacementirao na istome mestu decenijama.

  • Gbear

    11. septembar 2021 | 14:01

    Idealan kandidat ima do 25god, 10god iskustva I poznaje rad na...kao da ima 50god. Prva 3 meseca probni rad!