Komentari

  • Bez straha

    11. septembar 2021 | 14:31

    37 god radnog staža, 6 različitih radnih mesta a u ponedeljak stupam na sedmo radno mesto, ogromno iskustvo, više znanja i poznavanja što ljudi što različitih poslova, savetujem ko može da radi isto jer je mnogo bolje nego biti na jednom mestu raditi jedno te isto i u istom okruženju jer postaje monotono i nije dobro ni za psihu ni za opšte zdravlje. Nema čega da se bojiš samo napred i vera u sebe da to možeš i da si sposoban.

  • Bunar

    11. septembar 2021 | 14:02

    Nije to loše.Kuvar koji promeni više restorana i hotela je u dobroj poziciji. Zašto? Jer skuplja znanje. Pre ce se zaposliti kuvar,koji je promenio par restorana nego li kuvar koji je radio na jednom mestu. Normalno ima tu poneki put i nemogućnosti napredovanja jer se neko zacementirao na istome mestu decenijama.

  • Gbear

    11. septembar 2021 | 14:01

    Idealan kandidat ima do 25god, 10god iskustva I poznaje rad na...kao da ima 50god. Prva 3 meseca probni rad!

  • Зоки

    11. septembar 2021 | 13:15

    Докле више уговори о повремено привременим пословима зато људи и мењају послове