37 god radnog staža, 6 različitih radnih mesta a u ponedeljak stupam na sedmo radno mesto, ogromno iskustvo, više znanja i poznavanja što ljudi što različitih poslova, savetujem ko može da radi isto jer je mnogo bolje nego biti na jednom mestu raditi jedno te isto i u istom okruženju jer postaje monotono i nije dobro ni za psihu ni za opšte zdravlje. Nema čega da se bojiš samo napred i vera u sebe da to možeš i da si sposoban.
Nije to loše.Kuvar koji promeni više restorana i hotela je u dobroj poziciji. Zašto? Jer skuplja znanje. Pre ce se zaposliti kuvar,koji je promenio par restorana nego li kuvar koji je radio na jednom mestu. Normalno ima tu poneki put i nemogućnosti napredovanja jer se neko zacementirao na istome mestu decenijama.
Bez straha
37 god radnog staža, 6 različitih radnih mesta a u ponedeljak stupam na sedmo radno mesto, ogromno iskustvo, više znanja i poznavanja što ljudi što različitih poslova, savetujem ko može da radi isto jer je mnogo bolje nego biti na jednom mestu raditi jedno te isto i u istom okruženju jer postaje monotono i nije dobro ni za psihu ni za opšte zdravlje. Nema čega da se bojiš samo napred i vera u sebe da to možeš i da si sposoban.
Podelite komentar
Bunar
Nije to loše.Kuvar koji promeni više restorana i hotela je u dobroj poziciji. Zašto? Jer skuplja znanje. Pre ce se zaposliti kuvar,koji je promenio par restorana nego li kuvar koji je radio na jednom mestu. Normalno ima tu poneki put i nemogućnosti napredovanja jer se neko zacementirao na istome mestu decenijama.
Podelite komentar
Gbear
Idealan kandidat ima do 25god, 10god iskustva I poznaje rad na...kao da ima 50god. Prva 3 meseca probni rad!
Podelite komentar
Зоки
Докле више уговори о повремено привременим пословима зато људи и мењају послове
Podelite komentar