Koliko često menjati posao? Šta ako ne možete da ostanete u firmi više od dve godine?
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Bez straha
37 god radnog staža, 6 različitih radnih mesta a u ponedeljak stupam na sedmo radno mesto, ogromno iskustvo, više znanja i poznavanja što ljudi što različitih poslova, savetujem ko može da radi isto jer je mnogo bolje nego biti na jednom mestu raditi jedno te isto i u istom okruženju jer postaje monotono i nije dobro ni za psihu ni za opšte zdravlje. Nema čega da se bojiš samo napred i vera u sebe da to možeš i da si sposoban.
Bunar
Nije to loše.Kuvar koji promeni više restorana i hotela je u dobroj poziciji. Zašto? Jer skuplja znanje. Pre ce se zaposliti kuvar,koji je promenio par restorana nego li kuvar koji je radio na jednom mestu. Normalno ima tu poneki put i nemogućnosti napredovanja jer se neko zacementirao na istome mestu decenijama.
Gbear
Idealan kandidat ima do 25god, 10god iskustva I poznaje rad na...kao da ima 50god. Prva 3 meseca probni rad!