• 0

Freelance karijera po tvojoj meri: Koji ti posao najbolje odgovara?

Freelancer ima slobodu da samostalno određuje klijente, radno vreme, visinu zarade i mesto na kom obavlja posao koji voli

  • 0
freelance, kviz

Foto: Brooke Cagle/Unsplash

Pandemija koronavirusa je donela mnoge promene u svim sferama života, ali i otvorila mnoge mogućnosti, bar kada su posao i karijera u pitanju. Kancelarije su zamenile digitalne platforme koje su izbrisale granice, pružajući šansu mnogima da steknu finansijsku slobodu, nezavisnost i fleksibilno radno vreme.

Tijana Velemirov je svoj put freelancera počela da gradi pre više od pet godina, a sada, kroz svoj Online program, pomaže drugima da steknu ili unaprede kompetencije potrebne za izlazak na globalno tržište. Ona ističe: "Freelancer je samozaposlena osoba koja ne radi za samo jednu kompaniju, nego za veći broj klijenata, pojedinaca ili preduzeća. To znači da ima slobodu da samostalno određuje klijente, radno vreme, visinu zarade i mesto na kom obavlja posao koji voli".

Više desetina ljudi je već prošlo kroz ovaj program i započelo svoju uspešnu freelance karijeru. Ukoliko razmišljaš u ovom pravcu, možda će ti ova pitanja pomoći da doneseš odluku koji si tip frilensera i koja platforma je po tvojoj meri.

Video: Frilenseri i danas ispred Skupštine, obratila im se i Brnabić

(Telegraf Biznis/Foto Tijane Velimirov: Branislava Brandić Živković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Google preporuke