• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

OD OPERATERA DO RADA U KABINETU: Suzana Polić u Mozzartu pronašla svoju sigurnost

Vreme čitanja: oko 3 min.

Iskoristi šansu karijere i dođi da ostaneš

  • 0
Mozzart Foto: Promo/ Soultime Media

Karijerni put u Mozzartu Suzana Polić počela je da gradi sa pozicije operatera na uplatnom mestu. Danas, nakon 16 godina rada, od junior operatera na uplatnom mestu preko brend menadžera, event menadžera, menadžera za CSR stigla je do pozicije sekretara Kabineta generalnog direktora. Za Suzanu je sigurnost sinonim za Mozzart, a mladim operaterima savetuje da se prijave za rad u ovoj kompaniji, jer to može biti jedno zanimljivo putovanje koje će obeležiti njihov profesionalni put.

Kako je izgledao vaš karijerni put u Mozzartu?

Počela sam na uplatnom mestu, gde sam radila tri godine, i nakon toga sam prešla u centralu. U međuvremenu, 2008. godine, bila sam na tromesečnoj praksi u Mozzartovom marketing timu. Moram da naglasim da je to bilo jedno sjajno iskustvo za mene, mnogo sam naučila, upoznala sistem, videla kompaniju iz potpuno drugog ugla… i sve mi se odmah dopalo. Poželela sam da radim u takvom okruženju, jer sam videla da imam od koga da učim, gde da se razvijam i da je Mozzart kompanija velikih ideja i ciljeva, kao i stručnih i kvalitetnih ljudi, koji su me prihvatili od samog početka i bili podrška mom karijernom razvoju u kompaniji.

Zašto ste se odlučili baš za Mozzart i kakve su vam ambicije bile na početku karijere?

Potpuno slučajno sam se našla u Mozzartu. Prijavila sam se na preporuku prijatelja i evo, posle 16 godina, i dalje sam tu, što verujem da je odličan pokazatelj na kakvu sam podršku i razumevanje naišla. Radila sam na mnogo različitih projekata, stekla ogromno iskustvo, komunicirala i sarađivala sa ogromnim brojem različitih ljudi. Danas za neke od njih mogu da kažem da su mi prijatelji, bili su tu za mene šta god da mi je potrebno, kao i ja za njih. Takve stvari ne mogu da se mere ni sa čim.

Profesionalno gledano, veoma sam srećna, jer sam u Mozzartu dobila mogućnost da sebe karijerno gradim u željenom pravcu i ostvarujem svoje ambicije. Izdvojila bih i neke projekte koji su me sigurno obeležili profesionalno i, da budem iskrena, pružili mi i ličnu satisfakciju. Više od deset godina bila sam projektni menadžer za Mozzartov sajamski nastup u Londonu, izuzetno veliki i zahtevan projekat. Zahvaljujući kompaniji, bila sam u Londonu deset puta, što je još dodatno upotpunilo moja iskustva. Radila sam na organizaciji protokola za snimanje reklama sa poznatim ličnostima i imala sam tu privilegiju da upoznam Ronaldinja, kao i mnoge druge zvezde koje su bile u našim reklamama.

Na kojoj poziciji ste sada i kako gledate na ceo proces napredovanja u Mozzartu?

Sada sam sekretar Kabineta generalnog direktora. Moram da prebrojim koliko sam puta napredovala… od junior operatera na uplatnom mestu do šefa uplatnog mesta, prelaskom u centralu postajem marketing asistent, zatim brend menadžer, zamenik direktora marketinga, v. d. direktora marketinga neka četiri meseca, senior brend menadžer, event menadžer, menadžer za CSR i, na kraju, a opet na početku – sekretar Kabineta generalnog direktora. To bi bilo deset napredovanja za ovih 16 godina rada.

Drago mi je što je kompanija prepoznala moj trud i zalaganje, vrednovala moje ambicije i motivaciju. Verujem da bi mnogi rekli sreća, ali ja zaista mislim da se tu mnogo više stvari poklopilo. Smatram da je najvažnije u svakom poslu i u životu imati nekoga na koga se možete osloniti i biti sigurni da će sve biti završeno i urađeno. Za sebe mogu da kažem da sam preodgovorna osoba i da sve što započnem i završim, nekada to ide brže, nekada sporije, ali se svaki posao sigurno završi.

Zbog čega biste preporučili mladima da se zaposle u Mozzartu, šta vidite kao najveće benefite rada u našoj kompaniji?

Operateri su naše veliko blago, oslonac i jedan od stubova kompanije. Mozzart je kompanija koja razume tržište, otvorena ka inovativnosti, a samim tim nudi i mnogo mogućnosti i mnogo ulaže u razvoj svojih zaposlenih. Sigurnost je nešto što može biti sinonim za Mozzart. Svi smo kao porodica i uvek će neko biti tu da vam pomogne. Preporučila bih mladima da se prijave za poziciju operatera jer to zaista može biti jedno zanimljivo putovanje koje će obeležiti njihov profesionalni put.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>