• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako da zaradite novac pomoću Fejsbuka i Instagrama: Ovaj kurs vam može promeniti život iz korena

Vreme čitanja: oko 1 min.

Imate ideju koju ne znate kako da ostvarite ili imate biznis, ali nemate novca da platite nekog da vam robu prodaje preko društvenih mreža? Ne brinite, jer postoji BESPLATAN kurs koji će vas naučiti o svim tajnama digitalnog marketinga

  • 0
Go study kurs Foto: Promo

Kad i kako započeti biznis?

Na ovo pitanje daće vam odgovor stručnjaci za digitalni marketing, koji su okupljeni oko projekta GoStudy, koji će vas naučiti sve "od početka". Predavanja su veoma korisna i obuhvataju sve informacije i praktična znanja potrebna za uspešan start, ali i razvoj biznisa: korisne alate na internetu i društvenim mrežama i savete za prve ključne korake koje treba da napravite kako biste se probili na tržištu.

Naučićete i koji format objava je najbolji za društvene mreže - upoznaćete Facebook, Instagram i Tik Tok, ali ćete dobiti i "hintove" da uočite najčešće zamke na ovim platformama te kako da ih izbegnete.

Dobićete praktične primere kako da zaradite novac putem društvenih mreža, ali i savete za kreiranje internet prodavnice i najbolje rangiranje na Google pretraživaču. Predavanja su podeljena prema tematskim celinama, a ono što je sjajno jeste da ćete na kraju kursa dobiti i sertifikat.

Stručnjaci okupljeni oko projekta GoStudy su pioniri u sektoru digitalnih tehnologija, a ovaj uspešan projekat realizuje agencija za digitalni marketing GoViral uz podršku kompanije Telekom Srbija i organizacije NALED.

Od ponedeljka 6. novembra, predavanja se emituju i na Radio-televiziji Srbije, radnim danima, u okviru jutarnjeg programa.

Registruj se i ti besplatno na sajtu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>