• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Svajp levo ili desno? Ovo su zanimanja koja žene i muškarci najviše traže kod suprotnog pola

B. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dobra vest je da među najpopularnijim profesijama nisu sve ujedno i najplaćenije, što znači da korisnici Tindera ne traže samo materijalno

  • 0
tinder Foto: Shutterstock

Popularna aplikacija za druženje/pronalaženje partnera, Tinder, objavila je listu "najpopularnijih profesija/radnih pozicija", na osnovu toga šta pretražuju žene i muškarci na toj aplikaciji. Otkako postoji opcija "titula" (job title), lako je pratiti interesovanja te vrste, a kao što znamo - tzv. svajp nadesno je znak da vam se neko/nešto dopada, dok je svajp nalevo znak za "ne".

Na osnovu upravo tih "svajpova" na Tinderu, zaključak je da je među 15 zanimanja kojima se bave muškarci, najpopularnije pilot, dok je kod žena to fizioterapeut. Kako piše heart.co.uk, dobra vest je da među najpopularnijim profesijama nisu sve ujedno i najplaćenije, što znači da korisnici Tindera ne gledaju samo materijalni faktor.

Kada je reč o zanimanjima kojima se bave muškarci, a koja najviše privlače žene, nalaze se još i: preduzetnik, vatrogasac, doktor, TV/radio ličnost, nastavnik, inženjer, model, zdravstveni radnik, student, advokat, personalni trener, finansijski savetnik, policajac, vojnik.

Kada je reč o zanimanjima kojima se bave žene, a koja najviše privlače muškarce, nalaze se još i: dizajnerka enterijera, preduzetnica, PR menadžerka, nastavnica, studentkinja, logoped, farmaceutkinja, menadžerka za društvene mreže, model, zubarski tehničar, medicinska sestra, stjuardesa, personalni trener, agent za nekretnine.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>