• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Želite da radite u najekskluzivnijem rizortu u Dubaiju? Ovo je prilika za vas

A. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Otvorene prijave za posao iz snova i u Srbiji

  • 0
Jumeirah Marsa Al Arab Foto: Promo/ Jumeirah Marsa Al Arab

Jumeirah Marsa Al Arab, najnoviji Jumeirah rizort smešten na najekskluzivnijoj plaži Dubaija, otvara 800 raspoloživih radnih mesta na svim odeljenjima i poziva i kandidate iz Srbije da se prijave. Sa ciljem da privuče vrhunske talente, rizort započinje kampanju za zapošljavanje ovog leta, u iščekivanju svog svečanog otvaranja.

Jumeirah Marsa Al Arab će okupiti tim svetske klase koji će demonstrirati posvećenost brenda izvrsnosti i inovacijama u ugostiteljstvu. Cilj je da se izgradi tim strastvenih pojedinaca koji dele viziju izvrsnosti.

-Kolege su srce naših operacija, i veoma smo uzbuđeni što možemo da poželimo dobrodošlicu talentovanim pojedincima iz svih krajeva sveta, uključujući i Srbiju, kao jedno od naših najvažnijih tržišta. Njihova strast ka pružanju jedinstvenih iskustava, znanje engleskog jezika, pređašnje poslovno iskustvo i posvećenost radu biće presudni u kreiranju našeg tima, kako bismo otvorili rizort i dočekali goste is svih delova sveta - istakla je Kristina Kraus, direktorka ljudskih resursa u rizortu Jumeirah Marsa Al Arab, pozivajući kandidate da budu deo savremene istorije, kroz učestvovanje u otvaranju najekskluzivnijeg rizorta u Dubaiju.

Kako bi se prijavili za jednu od preko 800 raspoloživih pozicija, kandidati mogu posetiti Jumeirah.com/careers, i podneti prijavu za zaposlenje.

Jumeirah Marsa Al Arab će dodatno organizovati dane otvorenih vrata u raznim zemljama tokom avgusta i septembra 2024. Ovi događaji će potencijalnim kandidatima pružiti priliku da saznaju više o dostupnim, uzbudljivim radnim mestima i izuzetnoj kulturi rada u kompaniji Jumeirah. Konkretne zemlje, gradovi i datumi ovih aktivacija biće objavljeni na LinkedIn stranici rizorta Jumeirah Marsa Al Arab.

Jumeirah Marsa Al Arab gaji inkluzivan i stimulativan radni ambijent, nudeći neuporedive mogućnosti za rast i razvoj karijere. Smešten na najekskluzivnojoj plaži u Dubaiju, Jumeirah Marsa Al Arab, rizort koji je dizajnirao slavni arhitekta Šon Killa, ima 385 soba i apartmana, 82 rezidencije i D-marin marinu za superjahte sa 82 veza. Sa pet bazena, 10 restorana i devet barova, gosti će moći da uživaju u pogledu na spektakularni Jumeirah Burj Al Arab.

Dubai je atraktivna destinacija za profesionalce širom sveta, poznata po svojoj kulturi dobrodošlice, okruženju bez poreza i vodećoj infrastrukturi za život i rad. Grad nudi dinamičan i kosmopolitski način života, što ga čini idealnim mestom za one koji žele da napreduju u karijeri dok uživaju u visokom kvalitetu života. Svi kandidati su pozvani da se pridruže rizortu Jumeirah Marsa Al Arab i budu deo izuzetnog putovanja u srce Dubaija, gde se inovacija susreće sa tradicijom.

Za više informacija o rizortu Jumeirah Marsa Al Arab posetite: www.jumeirah.com/MarsaAlArab, ili zapratite oficijelni profil na Instagramu, Facebook-u i LinkedIn-u.

(Telegraf.rs/PR)

Video: Nebojša Lozo: Naši proizvodi su našli put do svakog kontinenta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>