• 31

U Pančevu cena kvadrata 1.200 evra - reakcije na ovu činjenicu će vas nasmejati do suza

"Zamisli daš 1.200 evra po kvadratu da živiš u Pančevu"

  • 31

Beg sa gradskog asfalta, ali i dalje blizu prestonice, jedna je glavnih prednosti zbog čega je tržište nekretnina planulo na dvadesetak kilometara od centra Beograda.

Nije više retko da Beograđani kupuju kvadrate u Pančevu, jer do tog grada im treba oko dvadesetak minuta vožnje.

Trenutno se nalazi u vrhu liste po broju izdatih građevinskih dozvola, što govori da je izgradnja, ali i potražnja nekretnina u ovom gradu sve veći. Drugo, najavljen je veliki broj investicija u tom gradu, pa se ovih dana govori o tome da će kvadrat stana otići na 1.200 evra.

Kako je Pančevo bio izbor za kupovinu stana, i povećanog interesovanja Beograđana upravo zbog upola jeftinije novogradnje, tržište u narednom periodu će pokazati da li će se ovaj trend i nastaviti sledeće godine.

Trenutno, sve veća popularnost Pančeva mnogima nije dovoljno opravdanje da kvadrat ode iznad hiljadarke.

Svoj stav, ali i nevericu tim povodom sugrađani dele na društvenim mrežama, a neki postovi tako postaju viralni.

Mi smo vam izdvojili jedan, a vi nam u komentarima ispod pišite da li mislite da Pančevo zaslužuje cenu od 1.200 evra po kvadratu?

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zmajche

    Doselila sam se u Pancevo iz Bg-a,pre 7 godina.Kupila stan iz snova,po jako prihvatljivoj ceni.Cena ,a i taj miran nacin zivota,potpuno su me kupili. Beograd je moj rodni grad...ali kao da sam u Pancevu..oduvek! Ne moras mrzeti jedan grad,da bi zavoleo drugi..;)

  • Dr

    Kutko je pre pravio dobre zgrade, sada pravi krs stanove! Suplji zidovi,krivi,parket 5 klase, grejanje koje ne radi posle jedne zime, krov isto tako odmah prokisnjava i jos mnogo toga i to vam govorim iz licnog skustva! Najgori je u Pancevu a cena mu nije ispod 1100e kvadrat! Pljacka!!!

  • Cila Velja

    Zakon ponude i potraznje!

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke