• 0
 ≫ 

Kako izgleda rad u kompaniji Comtrade? Zavirite u novu poslovnu zgradu u Beogradu!

 ≫ 

Osim što osvaja nova tržišta, Comtrade nastavlja i da unapređuje uslove rada za sve svoje zaposlene. Predstavljamo vam najnoviji poslovni objekat ove kompanije, smešten u samom centru korporativnih dešavanja na Novom Beogradu!

  • 0
Comtrade nova zgrada Foto: Comtrade

Kompanija Comtrade je, kako bi ispratila potrebe rastućeg poslovanja, u svoj sistem ove godine dodala još jednu poslovnu zgradu na Novom Beogradu – novi objekat od šest spratova, izgrađen po svim svetskim standardima za korporativna okruženja.

Ekspanzija je, kako ističu iz kompanije, bila logistički neophodna zbog brojnih novih saradnji, projekata i rastućeg broja zaposlenih – ali je iskorišćena i za dodatno unapređenje uslova rada na obe lokacije u prestonici.

„Našim zaposlenima u sedištu kompanije su već bili dostupni moderni prostori za rad i odmor, savremena teretana, kafići i restoran, te mnoge druge prednosti koje im radni dan čine ugodnijim. U novoj zgradi smo nastavili da primenjujemo sve dobre prakse koje naše koleginice i kolege čine srećnim: između ostalog, oni pored poslovnog prostora imaju pristup kompanijskom restoranu, kafiću, kao i prostoru za zabavu i odmor sa stonim fudbalom, bilijarom i mnogim drugim zanimljivim sadržajima“, ističu iz Comtrade-a.

Sada sa čak dve lokacije u Beogradu, i mnogim širom sveta, Comtrade zadržava svoju poziciju jednog od ključnih aktera domaće, regionalne i svetske IT industrije, ostajući odličan primer kako velika kompanija, koja postoji više od 30 godina, može da bude lider i predvodnik promena, ekspanzije i inovacija na tržištu.

Prolazeći novobeogradskim bulevarima, možda ste već i zapazili eksterijer nove Comtrade zgrade – detaljnije razgledanje ovog modernog prostora omogućili smo vam u digitalnoj formi, i od njega vas deli samo klik na video ispod!

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>