• 0

Kako izgleda rad u kompaniji Comtrade? Zavirite u novu poslovnu zgradu u Beogradu!

Osim što osvaja nova tržišta, Comtrade nastavlja i da unapređuje uslove rada za sve svoje zaposlene. Predstavljamo vam najnoviji poslovni objekat ove kompanije, smešten u samom centru korporativnih dešavanja na Novom Beogradu!

  • 0
Comtrade nova zgrada

Foto: Comtrade

Kompanija Comtrade je, kako bi ispratila potrebe rastućeg poslovanja, u svoj sistem ove godine dodala još jednu poslovnu zgradu na Novom Beogradu – novi objekat od šest spratova, izgrađen po svim svetskim standardima za korporativna okruženja.

Ekspanzija je, kako ističu iz kompanije, bila logistički neophodna zbog brojnih novih saradnji, projekata i rastućeg broja zaposlenih – ali je iskorišćena i za dodatno unapređenje uslova rada na obe lokacije u prestonici.

„Našim zaposlenima u sedištu kompanije su već bili dostupni moderni prostori za rad i odmor, savremena teretana, kafići i restoran, te mnoge druge prednosti koje im radni dan čine ugodnijim. U novoj zgradi smo nastavili da primenjujemo sve dobre prakse koje naše koleginice i kolege čine srećnim: između ostalog, oni pored poslovnog prostora imaju pristup kompanijskom restoranu, kafiću, kao i prostoru za zabavu i odmor sa stonim fudbalom, bilijarom i mnogim drugim zanimljivim sadržajima“, ističu iz Comtrade-a.

Sada sa čak dve lokacije u Beogradu, i mnogim širom sveta, Comtrade zadržava svoju poziciju jednog od ključnih aktera domaće, regionalne i svetske IT industrije, ostajući odličan primer kako velika kompanija, koja postoji više od 30 godina, može da bude lider i predvodnik promena, ekspanzije i inovacija na tržištu.

Prolazeći novobeogradskim bulevarima, možda ste već i zapazili eksterijer nove Comtrade zgrade – detaljnije razgledanje ovog modernog prostora omogućili smo vam u digitalnoj formi, i od njega vas deli samo klik na video ispod!

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke